Gündemİlçe HaberleriÖzel HaberlerSiyaset

GÖNÜLDEN HİZMETİN ADRESİ

İvrindi Belediye Başkanı Recai Baytar, ilçenin çehresini değiştirirken ilçede körfez yolu üzerinden görünen oturma alanları ve manzara ile örtüşen hastane binası dikkat çekiyor. Ulaşım noktasında asfaltlanan yollar, halkında rahat nefes almasını sağlıyor.

ODAĞIMIZ İNSAN YAŞAMI

Balıkesir’de hayvancılık ve tarımın gözde ilçeleri arasında yer alan İvrindi girişinde yöreye has ‘İvrindi’nin kıvırcık Kuzu’su ilçeye gelen misafirleri karşılarken lezzetli ve sağlıklı ürün çeşidinin bol olduğu bir yöre için tercih ‘İVRİNDİ’ dedirtiyor.

BAYTAR “GÖNLÜMÜZ BİR”

İvrindi Belediye Başkanı Recai Baytar İvrindi’de belediye olarak yapılan çalışmaların insan odaklı ve yaşamı kolaylaştırma adına gerçekleştirildiğin söyledi. Başkan Recai Baytar hedefiniz halk için nedir? Sorusuna şöyle yanıt verdi: “ Hedefte gönüllerden girerek kırmadan sürekli en güzeli ve halkın isteği neyse istediğinden daha da iyisini onlara sunabilmek. Hedef gönülden hizmet.” dedi.

“İVRİNDİ ÇÖZÜM ÜRETİR”

Başkan Baytar, İvrindi’de insanlar yardımsever ve candan insanlardır. Elbirliği ile çalışır gerektiğinde ihtiyaç olan her noktaya ulaşma gayretine girer. Çalışkandır. Her ilçede olduğu gibi bizimde elbet zaman zaman hizmet inşaası noktasında takıldığımız yerler olmuyor değil “hemen olsun” isteği herkeste var ancak önemli olan bunları çözebilmek. Biz çözüyoruz. Çözme gayretini en üst seviyede tutuyoruz. Beklentileri kesinlikle yerinde ve istenen doğrultuda inşa ediyor ve kabul ediyoruz.” dedi.

“PAYLAŞTIKÇA GÜZELLEŞİYOR”

Halkın isteğinin önemli olduğunun altını çizen Başkan Baytar,” hizmeti halkın ayağına götürmekten mutluyuz. İlçemizde istenen her soruna çözüm bulmak için çalışıyoruz. Bizde iyinin iyisi vardır düşüncesinden hareketle en iyiyi yapma gayreti var.” dedi. Baytar yapacağımız çalışmalar içinde gerek Belediye ekibimizdeki tüm birimler, gerekse bizler halkımızın içindeyiz. İstekleri dinliyor ve biliyoruz ki istenenler yaşamı kolaylaştırma ve daha iyi bir yaşam için olması gerekenler. Bize düşen gayretle en üst düzeyde isteği yerine getirmenin çözümü ve işin aslolan kendisidir. Biz İvrindi’de halkımızla iç içe ve onlarla birlikte yaşıyor; doğruyu, güzeli, acıyı, mutluluğu birlikte paylaşıyoruz. Yaptığımız belediye hizmetlerine gelince sosyal belediyeciliğin gereği ve rutin aralıklarla yürüttüğümüz projeli çalışmalarımız var ve bu projelerin odağında daima halk var. Halk varsa hizmet var.” dedi.

“KÖRFEZ GEÇİŞİNDE GÖZ KIRPAN HUZURLU PARK”

İlçede lojistik bir önem taşıyan bağlantı yollarında çalışmalar sürüyor. Körfez bölgesine giden vatandaşlarında zaman içinde uğraş noktası olmaya açık davetiye sunan İvrindi ‘de kısa süre önce hastane inşaatının da temelleri atılmıştı. İnşası süren hastane binasının yol boyunda asfalt çalışması tamamlandı. İlçedeki görünen merkezi yollarda asfaltlanması gereken yerlere asfalt işlemleri gerçekleştiriliyor. Altyapıya önem verilen ilçede BASKİ çalışmaları ile de rutin altyapı çalışması sürdürülüyor. İlçede bir diğer dikkat çeken ayrıntı ise özellikle kadınların fitness vb. çalışmalar yapabilmek için istediği bir park alanı. Yürüyüş yapmak isteyenler için ve nefes alınacak mekân istiyoruz isteği de ilçede yanıt bulan istekler arasında yer aldı. Duyarlılığı ile öne çıkan ve çözüm ustalığı arayışında olan İvrindi’de kadınlar için özel el emeği ürünlerinin satışının yapılabileceği bir Pazar yeride açıldı. Pekçok hizmetin yaşama dönüştüğü ilçe devam eden inşaatlar ve yol yapım çalışmaları ile kalan hizmetleri tamamlama aşamasında. Kamil Akyürek’in haberi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu