Gündem

GÖNÜLLERİN SESİ

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, merkez ve kırsalın sorunlarına çözüm olmak için Büyükşehir Belediyesinin var gücü ile çalıştığını söyledi. Ulaşımla dairse “Bizde durmak yok yola devam diyerek ulaşımın yoluna giden çalışmaları yürüttüklerini söyledi.

Balıkesirliler, Başkan’ı MERHABA’ya değerlendirdi.Madem sordunuz isteklerimizde var diyerek isteklerini sıraladı düşüncelerini paylaştılar. ‘’Hizmetin sesini duymaya başladık diyen vatandaşların en büyük istekleri ise ufak tefek dokunuşlar oldu. Başkan zaten gönlümüzde birde

Türkiye yaklaşan yerel seçimlere kilitlendi. Adayların açıklanması heyecanla beklenirken, mevcut Belediye Başkanlarının yaptığı çalışmalar ise özellikle irdeleniyor. Hizmetlerin ilk ağızdan muhatapları vatandaşlar ise Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu ve yaptığı çalışmaları değerlendirdiler. Şehri geçmişe nazaran “daha sakin ve huzurlu” bulduklarını belirten bazı vatandaşlar tek derdimiz var oda yeşillik dediler.

‘’BAŞKANDAN DOLAYI MUTLUYUZ BİR YEŞİLİMİZ EKSİK”

Şendağ İnandık: Bizim şehrimiz çok güzel. Balıkesir, sakin ve huzurlu. Yalnızca Büyükşehir Belediyesi’nden yeşil alanlarımızı çoğaltmasını istiyoruz. Bize beton lazım değil. Bol bol ağaç lazım. Aslında bu iklim değişiklikleri de ağaçların kesilmesinden, yeşil alanların yok olmasından kaynaklanıyor. O nedenle daha çok yeşil alan yaratılmalı. Onun dışında Başkanımızdan ve çalışmalarından da mutluyuz elbette.

“HALK ADAMI TANIDIK DİYEBİLİRİM“

İlker Aydınışık: Şimdiki Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu’nu Altıeylül Belediyesinden tanıyoruz.O gidince sanki Altıeylül’ün ışığı gitti gibi hissettik ama sonuçta bizim başkanımız yabancı yere vermedik.Esnafla ilgilenirdi.Gelir işçilerle sohbet ederdi.Ne denk gelirse tam halk adamı.Çaycıda çay olsun ama yer olmasın yere oturanları görse oda oturup birlikte çay içer.Bir keresinde şahit oldum aman başkanım yere oturmayın diye sandalye verdiler ama o buradaki insanlar oturuyorda ben niye oturmuyorum dedi ve onlarla bir oldu.Çok dikkatimi çekmişti.Kasıntyı biri değil ne diyeyim tam bizim kafadan.Halk adamı.”

“BAŞKANI KUTLUYORUM HUZUR GELDİ”

Filiz İnandık: Şehrimiz çok güzel. Başkan Zekai Kafaoğlu’nun çalışmalardan memnunuz. Yeşil alanlar çoğaltılırsa ve çocuklar için oyun alanları arttırılırsa daha da mutlu olacağız. Bunun yanı sıra özellikle çarşı içinde araç park yerleri bulamıyoruz. Araç park yerlerinin arttırılmasını istiyorum. Trafik çok yoğun oluyor. Buna da bir çözüm getirilmeli. Ama uzun zamandır Balıkesir’de bu kadar hizmet yaşanmamıştı. Birşeyler oluyor. Bu güzel bir şey. Büyükşehir Belediye Başkanımızı kutluyorum.

‘’TOPLU TAŞIMAYA DÜZENLEME GETİRİLMELİ’’

Ayşe Avcı: Bizim tek sorunumuz toplu taşıma. Bazı şoförler dikkatsiz ve özensiz araç kullanıyor. Kibar davranmıyorlar. Bir de Dinkçiler ve Göçmen Konutlarına giden yalnızca B7 otobüsleri var. Dolmuş taksiler gitmiyor. B7 şoförleri de keyfi olarak dakikalarını aksatıyorlar. Mağdururiyetler yaratıyorlar. Ben bu konuda Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız Zekai Kafaoğlu’ndan çözüm istiyorum. Çünkü gerçekten harika bir başkanımız var. Balıkesir için büyük bir şans. Öyle burnu yukarılarda başkanlardan değil. Halkın içinden.

‘’MUTLUYUZ’’

Sezgin Özkan: Ben Yaylacık Mahallesi’nde oturuyorum. Biz mahallemize oturabileceğimiz köy kahvehanesi ya da köy konağı gibi bir yer istiyoruz. Ayrıca çocuklar için oyun parkları da olursa seviniriz. Onun dışında Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarını izliyorum. Bence oldukça güzel.

‘’HİZMET BAŞLADI’’

Tugay Torun: Ben Akçay’da oturuyorum ama Balıkesir’de öğrenciyim. Balıkesir’e uzun süre sonra hizmet gelmeye başladı. Hizmetin sesini duyuyoruz. Eskiden böyle değildi. Şimdi oldukça güzel. Çalışmaları memnuniyetle Takip ediyorum. Fatma Kara

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu