GÖREVE “SAĞLAM” BAŞLADI

GÖREVE “SAĞLAM” BAŞLADI
Ak Parti İl Başkanlığı’na atanan Ahmet Sağlam bu gün görevi teslim alarak koltuğa oturdu. İl teşkilatı tarafından kapıda çiçek buketi ile karşılanan Ahmet Sağlam, daha sonra Başkanlığa vekalet eden Yusuf Ziya Kısaer’den görevi teslim aldı.

SAĞLAM İLE SULAR DURULDU

İlgili Makaleler

Ak Parti içinde son dönemde yaşanan sıkıntılar nedeniyle oluşan gerginliğin İl Başkanlığına atanan Ahmet Sağlam ismi ile ortadan kalkacağı beklentisi oldukça yüksek. Sağlam basına verdiği ‘kendisini bu göreve atayan Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı R. Tayyip Erdoğan’ı layıkıyla temsil edeceği ve Ak Parti Çatısı altında bulunan herkesle aynı yakınlıkta olacağı’ yönündeki mesajı ile bu beklentilerini karşılayacağının da sinyalini vermiş oldu.

ADAYLIK SÜRECİNE MÜDAHİL OLACAĞIZ

Devir teslim sonrası Merhaba’nın ‘yerel seçim takvimi içindeyiz. Büyükşehir adayı belirlendi ancak ilçe Belediye Başkanlıkları için henüz adaylık süreci devam ediyor. Bu sürece sizde müdahil olacak mısınız? Sorusuna Sağlam “Bu göreve atanmış olmakla birlikte doğal olarak İlçe Belediye Başkan adaylarının belirlenme sürecinde biz de müdahil olacak ve Genel Merkez düzeyinde devam eden adaylık süreci ile ilgili istişarelerde bulunacağız. Zaten benim bu göreve atanma nedenim bu ve birçok konu hasebiyle oldu. Bu görevi de en iyi şekilde ve elbette Sayın Cumhurbaşkanımızın siyasi olarak temsilcisi olma bilinciyle yerine getireceğiz” şeklinde yanıtladı.
ŞİMDİ MİLLETE VE ÜMMETE ZAMAN AYIRMA VAKTİ
Bu güne kadar mesaisinin çoğunu Kendisi ve ailesinin geleceğine ayırdığını ifade eden Sağlam, artık bu görev ile mesaisinin çoğunu millete ve ümmete hizmet etmek için ayırma vaktinin geldiğini ifade etti. Sağlam “bu güne kadar yoğun bir çalışma mesaisi ve alın terimiz ile elde ettiğimiz değerler çok şükür çocuklarımın geleceği için dahi yeterli noktada. Bundan sonra terimizin son damlasına kadar milletimize ve Peygamber efendimizin ümmetine hizmet etmek için mesai yapacağız” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu