GündemSpor

GÖZÜNÜZ ARKADA KALMASIN

Balıkesirspor Baltok geçtiğimiz hafta yaptığı genel kurul sonrası başkanlığa seçilen Mustafa Bahçeci MERHABA’ya konuştu.

Balıkesirspor Baltok Kulüp Başkanı Mustafa Bahçeci, Balıkesirlilere ve taraftarlara önemli mesajlar verdi. Bahçeci, taraftara seslenerek “Gözünüz arkada kalmasın” dedi.

GİRAY BULAK İLE YOLA DEVAM
Kulüp Başkanı Mustafa Bahçeci, Giray Bulak ile yola devam edeceklerini ifade ederek, “Hocamıza güveniyoruz. Taraflara ise gözünüz arkada kalmasın. Taraftarı ve Balıkesirlileri mutlu etmek için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Yeni sezonda güzel şeyler olacak. Başarılı bir sezon geçireceğiz. Açık ve net söylüyorum. Yeni sezonda tüm Balıkesirlilerin olduğu gibi bizim de gönlümüzde şampiyonluk yatıyor” şeklinde konuştu.

 

Mustafa Bahçeci;

?Balıkesirspor’umuza, kulübümüze ait olacak yeni tesis kazandırmak için yer çalışmalarımız başladı.

?Oyuncularımızla yeniden anlaşmak için görüşmelere başlayacağız

 

ALTYAPIYA VE TESİSLEŞMEYE ODAKLANACAĞIZ
Başkan Bahçeci, “Balıkesirspor’un mevcut durumu ortada. Transfer yasağı var. Öncelikle şu an Balıkesirspor’da oynayan futbolcularımızı elimizde tutmak. Kayıp vermek istemiyoruz bu konuda. Bu takıma küçük dokunuşlarla onları elimizde tutacağımıza inanıyorum. Futbolcuların alacakları ile ilgili taahhüt edilen prim ve maaşların ödenmesi, bulundukları yerde yani tesis anlamında iyileştirmeler yaparak bunlarla ilgili bir takım çalışmalarımız olacak. İnşallah bu sezon bu futbolcuları elimizden kaçırmadan performanslarını arttırmayı düşünüyoruz. Başarıya odaklanıp şampiyonluğa kilitleneceğiz. Bu neden olmasın? Bizim gönlümüzden de bu geçiyor. Balıkesir’in sevdiği ve güzel futbol oynayan bir takım yapmak. Başarılı ve futboluyla konuşulan bir kulüp olsun istiyoruz. Ancak bizim asıl hedeflerimizden biri alt yapı ve tesisleşme olacak. Bu konuda iddialı olacağız. Güzel şeyler olacak. Mutlu olacağız” dedi. Soner Kanber

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu