GündemÖzel Haberler

GÜLER GÜVEN TAZELEDİ

Balıkesir Umum Marangozlar ve Sanatkarlar Odasında seçim heyecanı yaşandı.Oda seçimlerinin güven tazeleyen Başkanı Kamil Güler göreve devam dedi.
378 oyun kullanıldığı seçimlerde 203 oyla yeniden Başkan olan Güler yapıcı konuşmasıyla dikkat çekti. Ne soru soracaksanız cevapları hazır dedi ve yanıtladı.
Marangozlar ve Sanatkarlar Odası seçimlerinde iki aday yarıştı.Mevcut Başkan Kamil Güler ve Ersin Sözdemir’in katıldığı seçim yarışında her iki adayın konuşmasıda dikkat çekti. Güven tazeleyen Başkan Kamil Güler, “Sandığı değerlendirecek olursak bugüne kadar pek çok odanın genel kuruluna katıldım. Böyle bir kalabalık, böyle bir güzellik, birlik ve beraberlik hakikaten bir Şoförler Odası Genel Kurulu’nda vardı. Bir de bizim kongremizde yaşandı. Bu insanlar başkandan bir şey bekliyordu. Başkanları da bunu hayata soktu. Açık ve net. Üyelerimize daha yeni ve modern bir iş yeri ile ilgili çalışmalarımızı yaptık. İnşaatına da başladık. Kış şartlarını geçirirsek, müteahhit de fabrikasını kurduktan sonra hep beraber sahada olacağız” ifadelerini kullandı.
MÜTEAHHİT KAÇTI MI?
Müteahhitin kaçtığı iddialarına da yanıt veren Güler, “Müteahhit kaçtı diye iddialar var. Müteahhit kaçarsa 15 Trilyon parayı bize bırakıp gitmiş oluyor. Çünkü bizde açık teminat mektubu var. ‘Bu işi bırakırsam, yapmazsam’ diye. O teminat mektubu da hazırdır. Kesindir. Bankalardan hemen tahsil edilebilir. Protokol ve noter sözleşmemiz de o şekildedir. Yani o konuda gönlüm de kalbbim de rahat. Saece piyasada başarılarımdan dolayı spekülasyon yapıp, bizi farklı bir yere indirebilmenin hesabını yaptılar. Ama sandıkta bunun cevabını aldılar” ifadelerini kullandı. Kamik Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu