Gündemİlçe Haberleri

GÜVEN VE HUZUR UYGULAMASI YAPILDI

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Kurban Bayramının yaklaşması sebebi ile huzur ve güven ortamının devamının sağlanması için çalışmalar aralıksız sürüyor.

Kurban Bayramının yaklaşması sebebi ile huzur ve güven ortamının devamının sağlanması için Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince; başta asayiş, terör, narkotik, hırsızlık, dolandırıcılık suçlarını işleme amacında olan şahıs veya şahısların caydırılarak muhtemel suçların ve mağduriyetlerin önüne geçilmesi, adli makamlarca aranma kaydı bulunan şüphelilerin yakalanması ve tespit edilen suçlarla ilgili suç delillerinin ele geçirilmesi maksadıyla; 126 unsur ve 505 personelin katılımı ile müşterek olarak icra edilen Türkiye Güven ve Huzur uygulaması kapsamında; 83 yol kontrol ve arama noktasında yapılan uygulama neticesinde 6 bin 236 şahıs sorgulanıp, çeşitli suçlardan aranan 13 şahıs yakalandı. 18 şahsa adli ve idari işlem yapılırken, bu şahıslara 1299 TL idari para cezası uygulandı.

1707 araç kontrol edilip, arama kaydı bulunan bir araç yakalandı. 20 araca 4 bin 390 TL idari para cezası uygulanırken , 8 araç trafikten men edildi. 666 iş yeri kontrol edilip 5 işyerine cezai işlem uygulandı. Ve 2 işyerinin kapatılması için tutanak tanzim edildi. 1 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet ruhsatsız av tüfeği ve 2 adet mermi/fişek ele geçirildi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu