GündemDünyadan Haberler

HALKA TİYATROYU SEVDİRDİ

Balıkesir’ de tiyatro çekirdeğini atan Onur Ayan Balıkesir halkına tiyatroyu sevdirdi. 2007 yılında Balıkesir Kent Oyuncuları adı altında tiyatro faaliyetlerine başlayan Onur Ayan 2009 yılından bu yana Balıkesir’e kazandırdığı ilk ve tek özel kurum olan Balıkesir Sanat Merkezi bünyesinde Bsm Oyuncuları adı altında tiyatro faaliyetlerine devam ediyor.

Balıkesir’e kazandırdığı 2013 yılı 13. direklerarası tiyatro seyircileri ödülleri çocuk oyunları kostüm dalında “Obur Kral” isimli oyun ve 2015 yılı 15.direklerarasi tiyatro seyircileri en iyi yönetmen ödülünü ise “Parça Tesirli Pazarlar” oyunu ile alan Ayan, bu yıl da “Tiyatro İzlemeyen Çocuk Kalmasın” yerinde proje ödülüyle yine Balıkesir’ i gururlandırdı.

Ülke genelinde bir çok tiyatro festivali ve buluşmalarına davet edilen ve kabul gören Onur Ayan katıldığı tiyatro festivallerinde vermiş olduğu atölyelerle bilgi ve birikimini tiyatro öğrencilerine aktarıyor.

Aynı zamanda Kıyı Ege ve Ege Tiyatrolar Birliği Kurucu Yürütme Kurulu Üyesi olan Onur Ayan Marmara Bölge Sorumlusu olarak bölgedeki çeşitli tiyatro topluluklarının oyunlarını takip ediyor ve galalarına katılıyor. 30 Mart Cumartesi günü Çanakkale’de olan Onur Ayan Çanakkale Belediye Tiyatrosunun “Toros Canavarı” isimli oyunun galasına katılarak Kıyı Ege ve Tiyatrolar Birliği Yürütme Kurulu adına plaket takdim ederek oyuncuları tebrik etti.

Yine 5 Nisan Cuma günü Burhaniye Belediyesi Kent Tiyatrosunun oyun galasına katılan Ayan, Kıyı Ege ve Ege Tiyatrolar Birliği Kurucu Yürütme Kurulu Üyesi ve Marmara Bölge Sorumlusu olarak Plaket takdim etti. 28 Nisan da ise Ayan, Kıyı Ege ve Ege Tiyatrolar Birliği Buluşmasında Uşak Belediye Şehir Tiyatrosunun Oyun galasına katılacak ve birlik adına plaket takdim edecek..

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu