İlçe HaberleriGündem

Edremit’te 95 m² daire mahkemeden satılık

Edremit’te 95 m² daire mahkemeden satılık: T.C. Edremit (Sulh Hukuk Mah.) Satış Memurluğu, bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarttı.

 

Edremit’te 95 m² daire mahkemeden satılık

1 34 Jpg

Mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2023/10 SATIŞ sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.  Ayrıca satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları da belli oldu.

 

1 NO’LU TAŞINMAZIN Özellikleri:

Balıkesir İl, Edremit İlçe, Hamidiye Mahallesi, 435 Ada, 73 Parsel, 1.Kat, 2 Nolu Bağımsız Bölüm, 194,29 m2 yüzölçümü, 104/312 arsa payı, 95 m2 kullanım alanına sahiptir. Hamidiye Mahallesi 628. Sok. Özcanlar Apartmanı N.8/2 Edremit/Balıkesir adresinde kalmaktadır. Bölge genellikle bahçeli nizamda 2 katlı binalardan oluşan bir yapı düzenine hakim konut alanında kalmaktadır.

Bina Zemin kat +2 normal kat olarak inşa edilmiştir, Yaklaşık 16 yıllık binada yer almaktadır.  Öte yandan düz arazi üzerinde geometrik yapıya sahip güneyde yola diğer yönlerde komşu parsellere cephelidir. Taşınmazın merdiven kovası açık olarak yapılmış, merdiven basamakları mermer korkulukları demirdir. Dahası meskende doğal gaz bağlantısı henüz yapılmamıştır. Taşınmazın belediye ve kamu hizmetlerinden istifadesi tamdır, orta iyi gelir grubu tarafından tercih edilmektedir.

İmar Durumu:1/1000 ölçekli uygulama imar planında yollardan 5 mt, komşu parsellerden 3 mt, yapı yaklaşma mesafeli ayrık ikiz nizam 3 katlı konut alanında kalmaktadır.

Kıymeti : 1.400.000,00 TL

KDV Oranı : %1

İlan.gov.tr’de yer alan ilana göre ilanın Birinci Satış Günü

09.10.2023 14:10’da.

Detaylar için tıklayınız.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu