GündemEğitimTürkiye Gündemi

“HAYALLERİNİZ HİÇ BİTMESİN”

Balıkesir Üniversitesi Mimarlık Fakültesi 6. Mimari Tasarım Proje Sergisi’nin açılışı dün Balıkesir Mimarlar Odası’nda düzenlenen programla gerçekleşti. Mimarlığın hayal etmekle başladığını söyleyen Balıkesir Mimarlar Odası Başkanı Ali Özerk, “Hayalleriniz hiç bitmesin” dedi.
Balıkesir Üniversitesi Mimarlık Fakültesi ve Balıkesir Mimarlar Odası tarafından 6. Mimari Tasarım Proje Sergisi’nin açılışı dün Balıkesir Mimarlar Odası hizmet binasında gerçekleşti. Termal Otel ve Sağlık Merkezi temalı sergiyi düzenleyenler; “Doç. Dr. Yusuf Yıldız, Yrd. Doç. Dr. Tülay Çivici, Öğr. El. Ali Özerk, Öğr. El. Mehmet Çetin, Öğr. El. Derya Atahan” oldu. Dün açılışı yapılan sergi Cuma gününe kadar devam edecek.
“HAYALLERİNİZ BOL OLSUN”
Mimarlık öğrencilerine güvendiklerini ve inandıklarını söyleyen Balıkesir Mimarlar Odası Başkanı Ali Özerk, “Ülkemizi geliştirmek ve yaşanılabilir çevre için mimarlık yapmak zorundayız. Dolayısıyla oda da bu şiarı hep ön planda tutmuştur. Dolayısıyla toplum için mimarlıktır. İnşallah gençlerimizin de böyle bir nesil olarak yetişmeniz hepimizin arzusudur. Biz mimarlar hayal eden insanlarız. Ve hayalleri gerçeğe dönüştüren insanlarız. Hayalleriniz bol olsun ve bitmesin. Hayalleriniz gerçeğe dönsün” ifadelerini kullandı. Ali Osman Ata

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu