Gündem

HAYKOOP’a ziyaret

HAYKOOP’A ZİYARET

 

Vali Ersin Yazıcı hayvancılık sektöründeki birliklere iadei ziyarette bulundu.Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Zekeriyya Erdurmuş ile birlikte gelen Vali Yazıcı’yı Haykoop başkanı Faruk Özen ve Yönetim Kurulu üyesi Hüseyin Uydaş karşıladı.

Haykoop başkanı Faruk Özen ziyaret ile ilgili; ” Valimiz Haziran ayında göreve geldi. Kendisine hayırlı olsun ziyaretinde bulunmuştuk. Akabinde 15 Temmuz süreci yaşandı. Biz bu arada yeni hizmet binamızın açılışını yapmıştık. Yoğun programı nedeniyle açılışımıza katılamayan Valimiz bugün hem iade-i ziyaret hemde hayırlı olsun dediler. Valimize Balıkesir’deki Tarım ve Hayvancılık konularında bilgiler aktardık, çiftçimizin yaşadığı sıkıntılardan bahsettik. Toplumun en kanaatkar kesimi olan çiftçilerimizin bütün zorluklara rağmen üretmeye ve ürettikleri ile halkımızı doyurmaya devam ettiğini söyledik.” dedi.

 

YÜKSEK MOTİVASYONLA ÜRETİME DEVAM EDELİM

Haykoop Basın biriminin haberine göre,Vali Yazıcı’da; ” Ülkemiz zorlu bir dönemden geçiyor. İçten ve dıştan gelen pek çok sorunla çetin mücadele veriyoruz. Bu durumda müştereklerimiz ile bir birimize kenetlenmeliyiz. Yaşanan veya yaşanacak olaylar toplumumuzun kenetlenmesine sebep olmalıdır. Sizin aracılığınız ile çiftçilere bu mesajımı iletiyorum.” dedi. Yeni hizmet binasının Haykoop birliğine ve kooperatiflere hayırlı hizmetler sunmaya vesile olmasını belirten Vali Yazıcı’ya Başkan Faruk Özen Birlik binasını gezdirerek, Haykoop maskotu olan kağnı arabası takdim etti

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu