GündemGörüntülü HaberlerSiyaset

HİMMET EDENE ŞÜKRAN

Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz Dün Partisi Tarafından Değirmen Boğazında Karşılandı. Konvoyla Milli Kuvvetler Üzerinden Zağnospaşa Meydanındaki Miting Alanına Giden Yılmaz Bazı İlçe Belediye Başkanları Ve Milletvekilleri İle Partililerine Seslendi. Yılmaz’ın konuşması dikkat çekti.

VEKİL BAŞKAN’I BAŞKAN VEKİL’İ TEYİT ETTİ

 

Büyükşehir Başkan Adayı Yücel Yılmaz, “Milletvekilimiz Yavuz Subaşı’nın Dediği Doğru Balıkesir Bize Emanet Edildi.5 Yıl Önce Karesi Emanet Edilmişti. Belediyecilik Anlayışımızda “İnsana Değer” Vardı. Şehirde Taş Üstüne Taş Koymuş olan, Nerede Mazlum varsa İhtiyaç Sahibi Varsa Ona Himmet Edip Yanında Destek Olan Bir Vesile İle Yardımcı Olan tüm Büyüklerimize, arkadaşlarımıza Şükranlarımı Sunuyorum. Ak Kadrolarla Balıkesir Şaha Kalkacak.” Dedi.

 

BERABER YÜRÜYECEKMİYİZ?

Çalmadık kapı bırakmamalı, bilinmedik sorun bırakmamalıyız diyen Başkan Yılmaz, “ kültür, sosyal ve katılım belediyeciliği vurgusu yaptı. Sorunların tespitlerini teşkilatlarımız ve belediyelerimizle araştırıyoruz. Çözüm önerilerini de sizden alarak seçim beyannamemizi yapıyoruz. Sözümüzün arkasında durmaya varmışınız? Diye sordu. Destek istediğini duyurdu.”

 

BİRLİKTE BAŞARALIM

 

AK Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Yücel Yılmaz, Ankara dönüşünde Değirmen Boğazı mevkinde karşılandı. Yılmaz, Balıkesir girişindeki polis kontrol noktasındaki görevli emniyet mensuplarına otobüsten inerek gül verdi. Ardından Zağanospaşa Camii’nde Cuma namazı kılan Yılmaz, partisi tarafından düzenlenen mitingde vatandaşlara hitap etti.

 

“BALIKESİR BANA EMANET”

Miting öncesi sahneye çıkan milletvekilleri kısa konuşmalar yaparak Büyükşehir Belediye Başkan adayı Yücel Yılmaz’a başarılar diledi. Balıkesir’in kendisine emanet edildiğini söyleyen Yılmaz, “Bundan 5 yıl önce 2014 yılında yine bir emanet verilmişti, Karesi ilçesi. Cumhurbaşkanımız 1994 yılında bir belediyecilik anlayışı ortaya koymuştu. Koyduğu belediyecilik anlayışında insan vardı, insana değer vardı. Biz bunu 2014 yılında Balıkesir’deki tüm ak belediyelerde uygulamaya başladık. Halkımızın da teveccühü ile gerçekten güzel hizmetler yaptık. 6 seçim geçirdik. Oyumuz düşmeden ve milletvekili sayımızı da arttırarak bugünlere geldik. Bugün bir bayrak devralıyoruz, bundan önce hizmet eden ve etmiş olan, yaş üstüne taş koyan, nerede bir mazlum, bir ihtiyaç sahibi varsa ona destek olan, bir vesile ile destek olan büyüklerimize, tüm arkadaşlarımıza buradan çok büyük şükranlarımızı sunuyorum.

Tüm mahallelerimizdeki yaşayanlardan, mahalle temsilcilerimizden aldığımız haberleri sorunları ve tespitlerini sizler sayesinde, ilçe ve il teşkilatlarımız sayesinde de belediyelerimizle bu şehirde gerginlik, sorun ve sıkıntı kalmayacak şekilde araştırmamızı yapıyoruz. Tüm sorunları tespit ediyoruz, bu sorunların çözüm önerilerini sizlerden alıyoruz. Sizlerle beraber seçim beyannamemizi hazırlıyoruz. Biz 2024 yılına kadar bunların hepsini sırayla çözüme kavuşturacağız. Sözümüzün arkasında duracağız.” Konuşmasının ardından katılanlara gül dağıtan Yılmaz, vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdi. Yılmaz daha sonra beraberindekilerle birlikte AK Parti İl başkanlığı’nı ziyaret etti. Etkinliğe AK Parti Balıkesir Milletvekilleri Yavuz Subaşı, Adil Çelik, Belgin Uygur, Mutlu Aydemir, İl Başkanı Hasan Demiraslan, ilçe belediye başkanları, partililer ve vatandaşlar katıldı. Merhaba Haber

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu