Gündemİlçe HaberleriSiyaset

HİZMET KERVANI YÜRÜSÜN

AK Parti Balıkesir milletvekili adayı Adil Çelik Manyas ve Marmara ilçelerini ziyaret etti. Çelik, ilk ziyaretini Manyas’a gerçekleştirdi. İlçe başkanı İbrahim Koman’ı ziyaret ederek teşkilat mensupları ile görüşen Çelik, daha sonra esnaf ziyareti yaparak hayırlı işler dileklerinde bulundu, vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinledi.

Manyas’taki programları esnasında Salur Mahallesinde bir konuşma yapan AK Parti Balıkesir Milletvekili Adayı Av. Adil Çelik ; “Bu seçimin çok önemli, ülkemizi iç ve dış güçlerden korumak, yarım kalan hizmetlerimizi tamamlamak için sizlerden destek istiyorum, Destek sizden, hizmet bizden “dedi. Adil Çelik sözlerine “Hükümetimiz 16 yıldır yaptığı her şeyde vatandaşlarımızın refahı için hizmet etti. Görüldüğü üzere, yaptıklarımızı çekemeyenler, ülkemizin büyümesini istemeyen iç ve dış güçler bize hep saldırdılar, saldırmaya devam ediyorlar.

Türkiye’nin en büyük baraj projesini burada hayata geçirdik. Yaptığımız hizmet sayesinde bölge çiftçimiz kazandı, onların sayesinde esnafımız kazandı. Büyükşehir Belediyemiz Manyas’a kapalı Pazar yeri yapmak istedi. Bu hizmeti yerelde hangi parti olursa olsun biz yapmak istedik fakat pazaryerinin yapılmasına engel olmak için CHP’li belediye idare mahkemesine dava açarak bu hizmeti durdurdu. Biz her kesime sahip çıkarken bu belediyenin vatandaşa vereceğimiz hizmeti durdurması yazıktır, günahtır. Hizmet kervanımız devam edecektir, bu bayrağı da bizler devraldık. Hizmetin adresi AK Parti’dir. Sizin destekleriniz ve duanız bizden yana olsun. Destek sizden, hizmet bizden” şeklinde devam etti.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu