Gündemİlçe Haberleri

İÇME! ONLAR KAÇAK

Gönen ilçe girişinde yapılan kontrolde bir araç içinde çok sayıda kaçak içki ele geçirildi. Gönen İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan kontrollerde 70 şişe viski ve 30 şişe votka olmak üzere toplamda 100 şişe yurda kaçak yollardan sokulmuş bandrolsüz içkiler ele geçirildi.

Balıkesir Valiliğinden edinilen bilgiye göre, “Gönen İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince ilçe girişinde yapılan yol kontrollerinde durumundan şüphelenilen 09 plakalı mavi renkli şahin otomobilde yapılan aramada 70 şişe viski ve 30 şişe votka olmak üzere toplamda 100 şişe yurda kaçak yollardan sokulmuş bandrolsüz içkiler ele geçirildi.

Olayın devamında Gönen’de bazı adreslerde yapılan aramalarda 38 şise 100 cl’lik bandrolsüz sahte olduğu değerlendirilen rakı, rakı yapımında kullanılan bandrolsüz yaklaşık 2300 şişe etil alkol ve değişik markalarda çok miktarda sahte veya kaçak olduğu değerlendirilen cinsel içerikli ilaçlar ele geçirilmiş C.B., H.K. ve T.Ö. adlı 3 şüpheli yakalanarak soruşturmaya başlanılmıştır.”denildi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu