İlçe Haberleri

İHTİYAÇ SAHİPLERİNE TADİLAT ÇALIŞMASI YAPILDI

Dursunbey Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan protokol kapsamında, ilçede tespit edilen ihtiyaç sahibi yoksul veya muhtaç durumdaki kişilerin evlerinde tadilat çalışması gerçekleştirecek.

Mesleki Teknik Eğitim Genel Müdürlüğünün Türkiye çapında başlattığı ‘Mesleki Eğitim gören öğrenciler Ailelerimizle buluşuyor’ projesine destek amacı ile Dursunbey Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü arasında protokol imzalandı.

Bu kapsamda Dursunbey Mesleki Eğitim Merkezinde öğrenim gören öğrenciler öğretmenleriyle birlikte, tespit edilen ihtiyaç sahibi kişilerin, evlerinin küçük bakım ve onarımları, evlerinde bulunan kullanılamaz veya eskimiş durumdaki eşyalarının tamiri, şahısların hayatı kolaylaştırıcı eşyaların temini yada tamirleri konusunda çalışmalar yapacaklar.

Dursunbey Belediyesinde imzalanan protokol hakkında konuşan Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Yusuf Son;“Bu protokol ile idareci, öğretmen ve öğrencilerimizle birlikte, Belediyemizin Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yürütülen hizmetlerde gönüllü olarak katkı sunmayı hedefliyoruz. Bizlere her daim destek olan Belediye Başkanımız Ramazan Bahçavan’a, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ümit Gökdemir’e, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Fahri Bahçavan’a katkılarından dolayı teşekkür ediyorum”dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu