GündemSpor

İKİ GÜÇLÜ İSİM İMZAYI ATTI

Başarılı bir sezonun ardından yeni sezona Türkiye Basketbol 1. Lig’de devam edecek olan Karesispor Basketbol 2 güçlü ismi renklerine bağladı. Kerem Gülmez ve Şahin Ekmen ile anlaşan Karesispor Basketbol yapılan tören ile imzaları attı.

BALIKESİR HALKINA KALİTELİ BASKETBOL

Bursaspor’lu Şahin Ekmen ve Eskişehir Basketbol takımından Kerem Gülmez’i kadrosuna alan Karesi Basketbol imza töreni Alparslan Türkeş spor kompleksinde gerçekleşti.

İmza töreninden sonra gerçekleşen basın toplantısında konuşan Karesispor Kulüp Başkanı Ahmet Ayan, “Şampiyonluk sürecinden sonra hemen akabinde 2017-2018 sezonu için transfer çalışmaları ile ilgili teknik heyetimizle çalışmalarımız hemen başladı. Bugün itibarı ile Bursaspor’dan Şahin Ekmen ve Eskişehir’den Kerem Gülmez’i kadromuza kattık. Önümüzdeki sezonda iddiamız devam edecek. Transfer çalışmalarımız sürüyor. Geçen sezon oynayan birçok oyuncumuzun kontratı bitti. Yabancı oyuncu konusunda çalışmalarımız var. İki oyuncu ile görüşüyoruz. Transfer çalışmalarımız devam ediyor. Bütçemizi belirledik. Bütçemize göre az maliyetle güzel bir kadro kurup, en iyi başarıyı ortaya koymak. Öncelikli hedefimiz iyi bir oyunla Play-Off’lar da oynamak. Her şey iyi giderse şampiyonluk neden olmasın. Balıkesir halkına kaliteli basketbol sunacağız. Tüm Balıkesir halkını maçlarımıza bekliyoruz” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu