GündemÇocukçaEğitim

İKİ OKUL BİR ZİYARET

Sevgili çocuklar bugün ‘ÇOCUKÇA’ sayfamızda eğlenceli bir ziyareti sizler için sayfamıza taşıdık. ‘İlköğretim Haftası’ nedeniyle Zafer İlkokulu, 23 Nisan Şehit Deniz Göçkün İlkokulu’nu ziyaret etti. Zafer İlkokulu’ndan gelen arkadaşlarını ağırlayan 23 Nisan Şehit Deniz Göçkün İlkokulu öğrencileri mutluluklarını ‘ÇOCUKÇA’ sayfamızda paylaştılar.

Okullar açıldı. Okulun ilk günlerinde büyük bir heyecan ve mutluluk yaşanıyor. Adnan Menderes Mahallesi’nde bulunan ve yaptıkları çalışmalar adından çıksa söz ettiren 23 Nisan Şehit Deniz Göçkün İlkokulu’nda farklı bir heyecan hakimdi. ‘İlköğretim Haftası’ nedeniyle 23 Nisan Şehit Deniz Göçkün İlkokulu, Zafer İlkokulu’ndan ziyarete gelen öğrencileri ağırladı. Ellerine çiçeklerini alan ve arkadaşlarıyla tanışmaya gelen Zafer İlkokulu öğrencilerini 23 Nisan Şehit Deniz Göçkün İlkokulu Müdürü Mustafa Demiral ve Müdür Yardımcısı Hülya Tozatan karşıladı. Şeker ve kolonya ikramının ardından 3-B sınıfını ziyaret eden Zafer İlkokulu 3-D sınıfı öğrencileri arkadaşlarıyla beraber aynı sıraları paylaşarak birbirlerine okullarını anlattılar…

‘’ARKADAŞIM SENİ ÇOK SEVDİM’’

Zafer İlkokulu öğrencileri 3-B sınıfı ziyaretinin ardından sadece 23 Nisan Şehit Deniz Göçkün İlkokulu’nda bulunan özel bir sınıfı da ziyaret ettiler. Birbirinden başarılı ve güzel öğrencilerin bulunduğu engellerin ortadan kalktığı görme engelliler sınıfı öğrencileri ise gelen arkadaşlarını mutlulukla karşıladılar. Birbirlerine sorular sorup cevaplar verdiler.

Eylül: 23 Nisan Şehit Deniz Göçkün İlkokulu 3-B sınıfında okuyorum. Okulumu, öğretmenlerimiz ve Müdürümüzü çok seviyorum. Bizim okulumuza Zafer İlkokulundan arkadaşlarımız geldi. Birlikte aynı sıraları paylaştık. Birbirimize okullarımızı anlattık ve onları okulumuzda ağırladığımız için de çok mutlu olduk. Çok güzel bir ziyaret oldu.

Ayberk: 23 Nisan Şehit Deniz Göçkün İlkokulu 3-B sınıfında okuyorum. Bizim okulumuza Zafer İlkokulu’ndan gelen arkadaşlarımız çiçek getirmişler. Ben de sınıf başkanı olduğum için çiçeği ben aldım. Onlar gelince hem çok şaşırdım hem de çok mutlu oldum. Çünkü arkadaşlarımızı görmek bizleri çok mutlu etti. Onlarla birlikte oturduk sohbet ettik. Okulumuzu tanıttık. Çok güzel zaman geçirdik.

Ayşe: Ben Zafer İlkokulu 3-D sınıfında okuyorum. Biz öğretmenimiz ve arkadaşlarımızla beraber 23 Nisan Şehit Deniz Göçkün İlkokulu’nu ziyaret ettik. Arkadaşlarımız bizi çok güzel karşıladı. Sınıflarında oturduk sohbet ettik. Ben okulu çok beğendim. Sınıflar çok güzel, süslü püslüydü. 23 Nisan Şehit Deniz Göçkün İlkokulundaki herşeyi çok sevdim.

Beyza: Ben Zafer İlkokulu 3-D sınıfındayım. Öğretmenimiz ve arkadaşlarımızla birlikte 23 Nisan Şehit Deniz Göçkün İlkokulu’na ziyarete geldik. Çok eğlenceli ve güzel geçti. Kocaman bir bahçeleri ve ve sınıfları çok güzel. Bizleri de çok güzel karşıladılar. Arkadaşlarımızı çok sevdik.

DEMİRAL ‘’ÇOK MUTLU OLDUK’’

İlköğretim haftası nedeniyle Zafer İlkokulu’nun okullarına tanışma ve kaynaşma ziyareti düzenlediğini belirten 23 Nisan Şehit Deniz Göçkün İlkokulu Müdürü Mustafa Demiral; ‘’Okullar açıldı. Bu hafta boyunca İlköğretim Haftası nedeniyle etkinlikler sürüyor. Bu kapsamda Zafer İlkokulu 3-D sınıfı öğrencileri, okulumuza bir ziyaret gerçekleştirdiler. Öğrencilerimiz kaynaşma fırsatı buldu. Biz de sınıflarımızı gezdirdik. Özel öğrencilerimizin olduğu sınıfımızda eğitim materyallerinin nasıl kullanıldığını ve derslerin nasıl işlendiğini anlattık. Oldukça verimli bir etkinlik oldu’’ ifadelerini kullandı. Ziyarette 23 Nisan Şehit Deniz Göçkün İlkokulu Müdürü Mustafa Demiral, Müdür Yardımcısı Hülya Kültozatan, 3-B Sınıf Öğretmeni Yıldız Savaş ve Zafer İlkokulu Müdür Yardımcısı Tuğba Aksoy ve 3-D Sınıfı Öğretmeni Gül Aslan yer aldı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu