GündemSiyaset

“İKTİDARA KOŞUYORUZ”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Serkan Sarı, 24 Haziran seçimleri öncesinde yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Seçim haftasında olduklarını belirten İl Başkanı Sarı, “AKP iktidarının yarattığı sorunların çözümün Cumhuriyet Halk Partisinde” dedi.

CHP’nin Türkiye’nin kurucu ve koruyucu partisi olduğunu yineleyen Sarı; “Cumhuriyet Halk Partisi’nin seçim çalışmaları son hafta içerisinde iyice hızlandı. CHP Balıkesir İl teşkilatından edinilen bilgiye göre Sarı şöyle konuştu: “Sahada gördüğümüz karşılık, halkımızdan gelen olumlu tepkiler, onların gözlerinde gördüğümüz heyecan ve mutluluk bizleri gururlandırıyor. Sonuna kadar mücadele ediyoruz ve bugün görüyoruz ki bu mücadelemiz boşuna değil. Halkımızla beraber halkın iktidarını kurmak için çıktığımız bu yolda bu iktidarı birlikte kazanacağız. Bu mücadeleye başladığımız zaman ‘çalışa çalışa kazanacağız’ demiştik ve bugün çalışıyoruz, kazanacağız.”dedi.

“CHP’DE HEYECAN VE COŞKU VAR”

CHP son hızla, dörtnala iktidara koşuyor. Bugün halkımızın umutlarını, beklentilerini iktidara geldiğimiz gün de boşa çıkarmayarak halkımızın sıkıntılarına çözüm olacak biz CHP’liler göreve geldiğimiz günden itibaren de halkımızla elele, omuz omuza çalışıyoruz. AKP iktidarının ülkemizde yapmış olduğu yıkımın, yarattığı sorunların çözümü CHP’dedir. Bu ülkenin kurucu ve koruyucu partisi olan biz CHP’liler ilk günkü heyecanımız ve coşkumuzla,  Kuva-yi Milliye ruhumuzla Balıkesir’de bunu başaracağız, Türkiye’de kazanacağız CHP’yi iktidar yapacağız” dedi.

“İNCE’Yİ  CUMHURBAŞKANI YAPACAĞIZ”

Türkiye’nin yeniden dünyada sevilen ve saygı duyulan bir ülke konumuna geleceğinin altını çizen Sarı, Muharrem İnce’nin cumhurbaşkanı olacağını belirtti ve şöyle konuştu: “Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Muharrem İnce’yi de Cumhurbaşkanı yapacağız. Cumhurbaşkanı olarak Muharrem İnce, mecliste ise CHP’liler omuz omuza büyük işler başaracaktır. Türkiye’nin bütün sorunlarını çözeceğiz. Dünyada sevilen, sayılan ve saygı duyulan bir Türkiye Cumhuriyeti’ni yeniden inşa edeceğiz. Göreceksiniz ki yedi düvele meydan okuyan CHP ve milletimiz bugün de bunu başaracak, birlik ve beraberlik içerisinde bunu kazanacaktır.”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu