Gündemİlçe Haberleri

İLK İFTARINI VATANDAŞLA YAPTI

Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal, İlk orucunu iftar çadırında açtı. Vatandaşlarla birlikte orucunu açan Başkan Uysal, huzur ve bereket ayı Ramazan’ın hayırlar getirmesini diledi.

HALK İLGİ GÖSTERDİ

Burhaniye Belediyesi’nin, Hacı Ahmet Mahallesinde bulunan Hüsnü Pazarbaşı Kültür Merkezi Bahçesinde ve Cumhuriyet Mahallesi Kapalı Pazaryerinde oluşturduğu iftar çadırları, her yıl olduğu gibi Ramazan’ın ilk günüyle birlikte kapılarını vatandaşlara açtı. Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal, Ramazan ayının ilk iftarını da vatandaşlarla birlikte yaptı. Hüsnü Pazarbaşı Kültür Merkezi bahçesinde kurulan çadırı ziyaret ederek Belediye Personeli tarafından yemek dağıtımı sırasında sıradaki vatandaşlarla sohbet eden Başkan Uysal’a halk yoğun ilgi gösterdi.

İKİ İFTAR ÇADIRI KURULDU

İki adet iftar Çadırı kurduklarını ifade eden Başkan Uysal “Burhaniye’de ramazan akşamlarına farklı bir anlam ve güzellik katmak üzere halkımızla bir araya gelerek bu ayın ruhunu birlikte yaşayacağız. Belediyemiz tarafından kurulan İftar çadırlarının yanı sıra diğer mahallelerimizde de halkımızla iftar yemeklerinde bir araya geleceğiz.” dedi.  Ayrıca düzenleyecekleri etkinliklerle Ramazan Ayı’nı en güzel şekilde yaşayacaklarını da belirten Başkan Uysal, tüm hemşerilerinin Ramazan Ay’ını da tebrik etti. Belediye Başkan Yardımcısı Cemal Akkılınç ile belediye meclis üyesi Şevki Yücel ve Belediye Birim Müdürlerinin eşlik ettiği iftar yemeği sonrasında Başkan Uysal ve katılımcılar hep birlikte dua ettiler.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu