GündemEğitim

İLK TOPLANTI YAPILDI

İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Yıldız öncülüğünde İmam-Hatip Okulları’nın idarecileri ile birlikte Yeni Öğretmenevinde yeni eğitim ve öğretim yılının ilk toplantısı gerçekleştirildi.

2018-2019 Eğitim ve öğretim yılına sayılı günler kala Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Yıldız öncülüğünde İmam-Hatip Okulları idarecileri ile Öğretmenevinde yeni eğitim ve öğretim yılının ilk toplantısını gerçekleştirdiler. Balıkesir Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Mehmet Bayyiğit ve İmam-Hatip Okulları Platform Başkanı Halil Taş’ın da katıldığı toplantıda yeni dönemde yapılacak çalışmalar planlandı.

‘’YENİ BİR DÖNEM’’

Yapılan toplantı ile ilgili konuşan Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Yıldız, ‘’İmam-Hatip Okullarımızın değerli idarecileri ile Balıkesir Öğretmenevinde yeni eğitim-öğretim yılının ilk toplantısını gerçekleştirdik. Balıkesir Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Mehmet Bayyiğit ve İmam-Hatip Okulları Platform Başkanı Halil Taş Hocamıza değerli katkıları nedeniyle teşekkür ediyorum’’ ifadelerini kullandı. Nihan Merve Yılmaz

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu