Gündem

ISRARLARA DAYANAMADI

BESOB Seçimleri için adaylığı konuşulan en güçlü isim Rıza Tekin gibi görünüyor. Sebebi ise Tekin’in adaylık için düşüncesi olmamasına rağmen Oda Başkanlarından destek görmesi. Sonuç ne gösterecek 6 Mayıs’ta yapılacak seçimlerde belli olacak.

BESOB Seçimleri için adaylığını basın önünde açıklayan Rıza Tekin beraberinde 8 Oda Başkanı ile birlikte adaylığını resmen açıkladı.

‘AHLAKİ KÜLTÜR BUNU GEREKTİRDİ’

Merkez ve ilçelerdeki bazı odalardan gelen teklifi geri çeviremezdim diyen Tekin, ‘ aldığım ahlaki kültür bunu gerektirdi ‘dedi. Görev verilmek istendiğinde alınır verilmezse talep edilmez düşüncesi ile hareket ettiklerini ve birliktelikle çözülemeyecek hiçbir sıkıntının olmayacağını söyledi.Bu görev için enerjim fazlasıyla var’ dedi.

‘BU GÖREV İÇİN ENERJİM VAR ÇALIŞIRIZ’

42 bin esnafın temsilciliğine aday oldum diyen Rıza Tekin, enerjisinin bu görev için fazlasıyla olduğunu söyledi. Tekin seçim gezilerinde projelerimizde var onları açıklayacağım ’dedi. Şoförler Odasında söz verdiğimiz projelerin yüzde 70’ini gerçekleştirdik diyen Tekin projelere hazırlandıklarını belirtti.

 

42 BİN ESNAFI TEMSİL ETMEK İÇİN YOLA ÇIKTI

Şoförler Odası Başkanı Rıza Tekin BESOB’A adaylığını açıkladı. Tekin, ‘Oda seçimleri ile ilgili olarak şehir merkezi ve ilçelerdeki oda başkanlarımız ile istişareler sonucu yaptığımız bir karar oldu. Başta aday olmayacağız desek te bize teklif olarak sunulan bu teklifte onur duyduk. Öyle bir ahlaki kültürde yetiştirildik ki görev verildiğinde alınması gerektiğini ve verilmediğinde istenmemesi gerektiğini bize öğretilen ahlaki kültürden öğrendik. Biz bu düşünce ile Esnaf ve Sanatkârlar Odasına aday olma teklifi sonrasında kendi yönetimimle birlikte de konuştuk ve uygun görmeleri nedeni ile aday olduk. Gözüm arkada kalmayacak çünkü biz bunu Şoförler Odası seçimlerinde de yaşadık.6 Mayısta yapılacak seçimlerde BESOB ‘a adayım. Sorumluluğun farkındayım. Birlik ve beraberlikle temsil ettiğim odada ve Birlikte her türlü sorunun çözüleceğine inanıyoruz. 42 bin esnafın temsilciliğine aday oldum. Kendimde bu enerjiyi görüyorum.’ dedi.

İSTEĞİMİZİ KIRMADI

BESOB seçimleri için aday olan Rıza Tekin’in konuşması öncesinde Terziler Odası Başkanı Kazım Avcıda bir konuşma yaptı. Bir ve beraberiz mesajı veren Avcı şöyle konuştu: ‘ Esnaf Odalarındaki işime 1 Ocakta başladım 31 Mart 2018 tarihinde de Esnaf Odalarının seçimleri sona erdi ve BESOB Seçimleri gündeme geldi. Esnaf Odaları Birliği seçimine Odaların yönetim kurulları katılıyorlar. Bizde merkezde 9 Oda Başkanı ile birlikte Esnaf Odaları Birliği Başkanı için Rıza Kardeşimiz her ne kadar ben aday değilim dese de biz kendisini desteklediğimizi söyledik ve arkasındayız. Herkesin huzurunda O Başkanlarıma da teşekkür ediyorum. Kamil Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu