GündemSiyasetTürkiye Gündemi

İŞTE KAPI ARDINA KADAR AÇIK

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Meclis grup toplantısında konuştu. Meral Akşener protestosunu gerçekleştiren Üsküdar ilçe başkanının neden görevden alındığını açıklayan Bahçeli, “İP partili arkadaşlarımız” diye tanımladığı kişilere seslendi: “İşte kapı, ardına kadar açık.”

MERAL AKŞENER’E YANIT

Geçen hafta İP Genel Başkanı’nın sözleri zinicirleme tepki ve olaylara neden olmuştur. Bundan rahatsız olduğumuz çok açıktır. Bu şahıs, MHP’ye, imal ettiği zehri kusmuştur. Burada dile getireceklerimden oradaki eski ülküdaşlarımız muaftır. Kulağına kim fısıldamışsa, kimler tembihlemişse ilk grup toplantısında son derece saldırgan bir tutum sergilemiştir. Saray yancısı, saray paspası, küçük ortak demiştir…

Sosyal medyadan şahsımı etiketleyecek kadar gözü dönmüştür. Pis bir davet ve tehlikeli bir meydan okumaydı. Türkün töresinde, davet varsa icabet eden de çıkacaktır; gerçekten de çıkmıştır. Üsküdar ilçe başkanımız ve beraberindeki bir grup ülküdaşımız, evinin önünde demokratik protestolarını yaptılar. Fakat Üsküdar ilçe başkanımız ve yönetimi, genel merkeze haber vermeden eylemi yaptıklarından dolayı görevden alındılar. Ne olursa olsun tahriklere kapılmayacağız. İşin tuhaf yanı, İP Genel Başkanı’nın evinde füguranların yerini alması, tuzağın tesis edilmesidir. ‘Evde iki kişiyiz’ demesine rağmen, olan bitenin 3. kişi tarafından kayda alınması gözden kaçmamıştır. Kamerayı tutan el kimdir, evde kimler hangi gaye ile toplanmışlardır… Üsküdar’da tuzak kurulmuştur; CHP, HDP ve yurt dışına kaçan casuslar hemen Sütlüce savunmasına geçmişlerdir.

“DİLİ KOPARTIRIZ, ELİ KIRARIZ”

Hiçbir Türk kadının heveslenmeyeceği tahrik edici ve terbiye sınırlarını ihlal eden meydan okumalara şahitlik edilmiştir. Toplumun gözü önünde siyaset yapan bir siyasetçi, muhataplarına pencereyi açıp da ‘erkekseniz gelin ulan’ diyebilir mi. Bu nasıl bir şuursuzluktur. Varsa bir rahatsızlığın polisi çağırırsın, hukuka başvurursun. Siyasi erime yaşıyorlar, tükenmenin sınır hattındalar. MHP şehit ocağıdır, yancı ve paspas değildir. MHP, Türklüğün kıvancı, Türkiye’nin son kalesidir; lastik adamlarla işi olmayacaktır. Aksini söyleyenler arsızdır, edepsizdir, terbiyesizdir, MHP’nin hükmü şahsiyetine kim dil uzatırsa, kimler el kaldırırsa ya dili kopartırız ya da eli kırarız. Canı çekene ağzının payını bol bol veririz. Bir dirhem bal için bir keçi boynuzu çiğneriz. Ayağımıza basan olursa uyarıyorum, aklını başından alırız. Merak buyrulmasın, fincancı katırlarını ürkütmeye devam edeceğiz. Foyaları meydana çıkarmayı inançla sürdüreceğiz.

ÇAĞRI YAPTI: KAPI ARDINA KADAR AÇIK

İP partiden dışlanan ve horlanan, izlenen politikalardan dolayı rahatsızlık duyan; geçmişte bizlere kızgın ve kırgın olsa da pişmanlık yaşayan her arkadaşımızı kucaklıyor ve yürekten selamlıyorum. İşte kapı, ardına kadar açık. Kardeş kardeşle kavga etse de, uçurum kenarına gelince mutlaka kucaklar ve kucaklayacaktır….”

(Cemal Kaşıkçı olayı) Akibetini merak ediyoruz. Haberlerin doğru olup olmadığı teyide muhtaçtır. Eğer ortada suç varsa, suçlular belirlenmeli ve caniler cezalandırılmalıdır.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu