İlçe Haberleri

KAÇAK HAYVAN DAMLARI YIKILIYOR

Edremit Belediyesi tarafından kaçak hayvan dam ve ağılları yıkılıyor. Edremit  Belediyesi vatandaşların şikâyetlerine neden olan hayvan damlarının yıkımına başladı.

Edremit Belediyesi’ne bağlı Zabıta Müdürlüğü tarafından Çitçi Malları Koruma, polis ve jandarmanında destek verdiği yıkım çalışmalarında yerleşim yerleri ve zeytinlik alanlarda bulunan hayvan dam ve ağılları için ilgili kanunlar uyarınca yasal işlem yapılarak yıkım işlemine başlandı.

İlk olarak İbrahimce Mahallesi’nde başlayan yıkım çalışmalarının Yolören Mahallesi’nde de sürdüğünü ve ilçe genelinde devam edeceğini belirten Zabıta Müdürü Metin İlhan, verilen süre içerisinde sahipleri tarafından kaldırılmayan dam ve ağılların yıkılmaya devam edeceğini söylediler.

Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka da Edremit Belediyesi olarak yasal olmayan hiç bir faaliyete  izin vermediğini belirterek “Vatandaşlarımızın şikâyetlerine de konu olan çevre ve insan sağlığı için sorun yaratan hayvan damları için ilgili yasalar uyarınca ekiplerimiz tarafından yasal işlem uygulandı. Verilen süre zarfında kaldırılmayanlar ekiplerimizi tarafından yıkıldı” dedi.(Edremit Belediye)

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu