Gündemİlçe HaberleriSiyaset

Kafaoğlu: “Bu millet Erdoğan’dan vazgeçmez”

Manyas’ta seçim çalışmalarını sürdüren Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, “Ne yaparlarsa yapsınlar bu milleti Recep Tayyip Erdoğan sevdasından vazgeçtiremeyecekler” dedi.

 

1

 

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu seçim çalışmalarına ilçelerde devam ediyor. Kuş Cenneti ile ün yapmış, peyniri ile sofraları lezzetli kılmış Manyas ilçesini ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu’nun ilk durağı AK Parti Manyas İlçe Başkanlığı oldu. Kafaoğlu’nu burada Manyas Belediye Başkan Adayı İbrahim Koman ve partililer karşıladı. Parti binasında konuşan Başkan Kafaoğlu “Manyas iddialı ve heyecanlı. Bu ilçemizde sesler gür çıkıyor, eminiz ki 31 Mart’ta sandıklardan zafer çıkacak” dedi.

 

5

“EKONOMİK SAVAŞ DEVAM EDİYOR”          

Kafaoğlu “AK Parti ülkeyi geliştirmek, kalkındırmak, bölgemizde bir lider Türkiye özlemi ile kurulmuş bir hareket. Adım adım ilerliyoruz. Türkiye çok süreçlerden geçti. Türkiye darbelerle karşılaştı. Milletin içinde bir sızı var. Adnan Menderes idam edilirken sahip çıkılamadı, Turgut Özal’ı zehirlediler sahip çıkılamadı, Erbakan hocayı iktidardan indirdiler sahip çıkılamadı. Vatandaşlarımız hep söylüyorlardı Menderes’i astınız, Özal’ı zehirlediniz ama Recep Tayyip Erdoğan’ı yedirmeyeceğiz diyorlardı ve 15 Temmuz’da liderine sahip çıktılar. Ne yaparlarsa yapsınlar bu milleti Recep Tayyip Erdoğan sevdasından vazgeçtiremeyecekler. Milletimiz Çanakkale’de buğday çorbası yedi ama asla özgürlüğünden, bayrağından ve ezanından vazgeçmediler. Ülkemizi bölüp parçalayamadılar. Ekonomik savaş devam ediyor ama hükümetimiz gerekli tedbirleri alıyor” dedi.

 

 

6

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu