Gündem

KAFAOĞLU ÇARDAKLI ESNAFINI DİNLEDİ

Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu Çardaklı mevkiinde bulunan esnaflar ile biraraya geldi.

 Başkan Zekai Kafaoğlu Çardaklı mevkiinden Dinkçiler Mahallesi’ne giden yolun kapalı olması ile ilgili olarak çevre esnafı ile toplantı yaptı, görüş-alışverişinde bulundu. Başkan Kafaoğlu esnafın isteği doğrultusunda çalışma yapacaklarını söyledi. Başkan Zekai Kafaoğlu’nun yaptığı toplantıya AK Parti İl Başkanı Hasan Demiraslan, Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, AK Parti Altıeylül İlçe Başkanı Ayhan Atahan da katıldı. Çardaklı esnafı yolun kapanmasından dolayı mağdur olduklarını, araçları ile alışverişe gelen müşterilerin artık gelemediğini, Bahçelievler istikametinden gelen araçların Dinkçiler Mahallesi’ne geçmekte zorlandığını ifade ettiler. Esnaflar yolun kapanmasıyla birlikte trafikte büyük sorun yaşandığını kaydettiler.

Esnaflar “Başkanlarımız bizi dinlemeye, dertlerimize derman olmaya gelmişler. İlk kez böyle bir şey ile karşılaşıyoruz. Zekai başkanımıza teşekkür ediyoruz. Bizleri dinlemeleri bile güzel bir şey. Sorunlar çözüme kavuşacaktır” dediler.

Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu da “Esnafımız ne istiyorsa biz onu yapacağız. Vatandaşın talepleri ve isteklerini yerinde dinlemek için buradayız. Nerede bir mağduriyet varsa onu çözüme kavuşturacağız. Çardaklı mevkiinde trafik sıkıntısı var, bununla birlikte de esnaflarımız dertli. Dertlere derman olacağız. Esnafımız ile yaptığımız toplantıda güzel geçti” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu