GündemÖzel Haberler

KAFAOĞLU’NA AFRİN’DEKİ ASKERİN MESAJI

Kadınların el işlemesiyle hazırladığı 57’inci Alay Sancağı Afrine ulaştı. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu tarafından özel hazırlattırılan sancağın ilki zabıta ekipleri tarafından gönderilmişti. Gönderilen sancak Kilis Belediye Başkanına teslim edildi. Sancağın bir diğeri ise MERHABA ekibi tarafından  sınırötesi harekattaki askerlerimize teslim edildi.

Suriye’de sınırötesi çatışma bölgelerinde haber çalışması gerçekleştiren MERHABA ekibinden Yazı İşleri Müdürü Kamil Akyürek sancağı zırhlı araç eşliğinde zeytin dalı ile birlikte Türk Ordusu adına TSK ya bağlı özel harekat yetkilisine teslim etti. Şehit adının verildiği tank önünde teslim edilen sancak öperek dualarla alındı. Burada yapılan konuşmalarda Türk ordusunun gücünün ilelebet payidar olacağı ve milletin destanının bir ömür süreceği bildirildi.

 

Fbf6E79D E35B 4515 Bb90 1E47Beb19F76

 

AFRİN TOPRAKLARINDAKİ ZEYTİN DALI KAFAOĞLU’NA VERİLDİ

Çatışma bölgesindeki topraklardan ve bir askerimizin eliyle koparttığı  ‘’zeytin dalı’’ Balıkesir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu’na ,öncekigün Yazı İşleri Müdürü Kamil Akyürek ve MERHABA ekibinden Semra Aman Akyürek tarafından verildi. Türk Bayrağımız ve harekatın sembolü olan zeytindalı için Başkan Kafaoğlu;

‘Şu kopan fırtına Türk ordusudur yâ Rabbi.

Senin uğrunda ölen ordu, budur yâ Rabbi.

Tâ ki yükselsin ezanlarla müeyyed nâmın,

Galib et, çünkü bu son ordusudur İslâm’ın.’diyerek ‘zeytin dalı ‘operasyonunun önemine değindi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu