GündemKöşe Yazıları

KAMP DÜNYASI

Kış ve Yaz Kamplarıyla Türkiye’de bir soluk Kamp Dünyası..

Türkiyenin Farklı bölgelerinden ve hemen hemen her yaş gruptan çocuğun bulunduğu bir organizasyon olan Kamp Dünyası şimdilerde Foça Deniz Kampı ile devam ediyor. Benim de için de bulunduğum, eğitmenlik yaptığım ve sizlere yazımı buradan paylaştığım kamp çok eğlenceli ve eğitim dolu geçiyor. Her yaş grubu bir lider eşliğinde günlük proğramlarını takip ediyor ve böylece lider gruplar için tam bir anne ve baba işlevi görmekte. Öğrencinin sorunları ve sıkıntıları ile de ilgilenen grup lideri için grubu büyük bir sorumluluk…

Okçuluk, Eskrim , Müzik, Dans, Tiyatro , Kısa Film , Yüzme , gibi alanlarda ise yaklaşık 26 eğitmenin bulunduğu 3 Temmuzda Foça’da başlayan kamp 17 Temmuzda sona eriyor.

Akşam eğlenceleri ise çocuklar için kampta keyifli saatler demek. Burada çocuk yeteneğini sergileyip eğlenceli vakit geçiriyor. Yarışmalar, oyunlar, danslar ile geçen akşam eğlenceleri her gece saat 21.00 den 23.00 e kadar rutin halinde yapılıyor. Sabah sporu ise bir diğer rutin. 08.40’da sabah sporu için toplanan öğrenciler 20 dakikalık bir spordan sonra kahvaltıya geçiyor.

 

İlk kez katıldığım kamp benim için de önemli bir deneyim. Bildiklerinizi Türkiye’ nin bir çok bölgesinden gelen öğrenciyle paylaşmak mutluluk verici.. Tam bir aile ortamı ve sıcaklığın olduğu bu kampa velilerin gönül rahatliligiyla çocuklarını göndermelerini tavsiye ediyorum..

Foçadan Selamlar..

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu