Gündem

KAMU-SEN’LİLERE BENZERSİZ FIRSAT TAŞALTI SİGORTA’DAN

Taşaltı Sigorta tarafından Türkiye Kamu Sen üyelerine özel indirimli sigorta poliçelerinin tanıtım toplantısı yapıldı. Bereket Sigorta Pazarlama Müdürü Ahmet Gez’in de katıldığı toplantıda Taşaltı Sigorta Müdürü Yüksel Taşaltı indirimli poliçelere dair sunum gerçekleştirdi.

Metinler Otel’de gerçekleşen toplantıda Taşaltı Sigorta tarafından Türkiye Kamu Sen üyelerine yönelik hazırlanan özel indirimli poliçeler hakkında sunum gerçekleşti. Toplantıda konuşan Bereket Sigorta Pazarlama Müdürü ve Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Gez, ‘‘Bereket Sigorta son bir yıldan beri yeni bir yapılanma içerisinde. Ben Bereket Sigorta’da yaklaşık 8 aydır görev alıyorum. 5-6 ay önce de Yüksel Bey ile tanıştık. Çok inandığı bir proje. Biz de Yüksel Bey ile inandık. İnşallah hepimiz için hayırlı olsun. Bizim de Yüksel Bey’in de çok ümitvar olduğumuz bir iş. El ele verip hep birlikte güzel işlere imza atacağımızı düşünüyorum’’ ifadelerini kullandı.

‘‘TÜRKİYE’DE BİR İLK’’

Taşaltı Sigorta Müdürü Yüksel Taşaltı, ‘‘ 7 ay önce başladığımız bir proje. İlk poliçe indirimimizi başlattık. Kamu-Sen’lilere özel kasko poliçesi, özel indirimli trafik sigortası full paket olacak. Türkiye’de bir ilk olan bu kampanya kapsamında en düşük fiyatlar üzerinden oldukça güzel bir sigorta poliçesi hazırlandı. Kaliteli hizmeti en iyi fiyatlarla Kamu-Sen üyeleriyle buluşturduk’’ ifadelerini kullandı. Düzenlenen tanıtım toplantısına Bereket Sigorta Pazarlama Müdürü ve Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Gez, Taşaltı Sigorta Müdürü Yüksel Taşaltı, Bursa Bölge Müdürü Erman Sürgün, Türk Eğitim Sen Balıkesir Şube Başkanı Ahmet Baki, Türk Orman Sen Balıkesir Şube Başkanı Osman Şeker, Türk Kültür Sanat Sen Balıkesir İl Temsilcisi Numan Özel, TÜRKAV Başkanı Adnan Tatoğlu ve çok sayıda Kamu-Sen’li katıldı. Kamil Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu