Gündemİlçe Haberleri

KAPIYA TESLİM DOĞALGAZ

Belediye Başkanı İsmail Cankul’un 8 yıl süren yoğun çabası sonunda doğalgaza kavuşan Kepsut’ta doğalgaz hattı vatandaşın kapısına kadar döşeniyor. İlgili doğalgaz firmasının rutin işlemleri dikkate alındığında bu bir ilk olma özelliği taşıyor.

Rutin işleme göre Ana hatların döşenmesi esnasında ana hatta bağlanan kutuların bina bahçe sınırlarına yerleştirilip, abone tesisi sonrası konulan kutudan konuta ayrıca bir hattın kullanıcı tarafından maliyeti karşılanarak çekildiği biliniyor. Ancak Başkan İsmail Cankul’un girişimleri ile Kepsut’ta doğalgaz bağlantısı için hat bahçe sınırına değil konut sınırına bağlanıyor.

Vatandaşlar İsmail Cankul’un verdiği hizmetlerden memnun olduklarını ifade ederek “doğalgazın gelmesine çok seviniyorduk. Ama hattın kapımıza kadar çekilmesinden ötürü çok mutluyuz. Zira biz Başka yerlerde bahçe sınırına konulan kutulardan konuta kadar hat çekmek için insanların ödediği paraları yakınlarımızdan duyuyorduk. Başkanımızın girişimleri sonucunda bu rakamlardan önemli bir tasarruf sağlamış olduk. İlçemizin ortalama gelir düzeyine baktığımızda bu bizim için önemli bir jest. Hem firmaya hem de Vefalı yurdun vefalı başkanına teşekkür ediyoruz” dediler.Kamil Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu