GündemDünyadan Haberlerİlçe Haberleri

KARADENİZLİLER KAZDAĞLARINDA BULUŞACAK

Edremit Körfezi’nde yaşayan Karadenizliler, 22 Temmuz Pazar günü Kazdağları’ndaki 14’üncü Yayla Şenlikleri’nde bir araya geliyor.

Edremit’in Kazdağı Hanlar Talim Alanı mevkiinde düzenlenecek olan 14’üncü Yayla Şenlikleri’nin hazırlıkları tamamlandı. Edremit Körfezi’nde bulunan Karadenizliler derneklerinin işbirliğiyle düzenlenecek etkirlikler, 22 Temmuz Pazar günü yapılacak.

Hazırlıkların tamamlandığını anlatan Burhaniye Karadenizliler Derneği Başkanı Mehmet Büyük, şenliklere yaklaşık 25 bin kişilik bir katılım beklediklerini söyledi. Şenliklere Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı ve AK Partili Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu’nun da katılacağını belirten Büyük, “Yönetim kurulundaki arkadaşlarla yaptığımız son toplantıda hazırlıkları gözden geçirdik. Etkinliğimizde, Karadenizli sanatçı Onay Şahin ile 5 sürpriz sanatçı sahne alacak. 25-30 bin kişinin katılmasını bekliyoruz. Herkesi Kazdağına bekliyoruz. Etkinliği, Burhaniye, Akçay, Altınoluk, Kadıköy ve Balıkesir Karadenizliler Dernekleri olarak hep birlikte organize ediyoruz. Konuklarımızın unutulmaz bir gün yaşayacaklarını düşünüyoruz” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu