GündemÇocukçaEğitim

KARDAN ADAMI KİM DEVİRECEK?

Sevgili çocuklar, bugün sayfamızda Özel Şeker Portakal Anaokulu ve Gündüz Bakımevi’nin minik öğrencileri var. Kış mevsiminin en sevilen oyunlarından ‘Kardan Adam Devirmece’ oynayan çocuklar, eğlenceli zaman geçirdiler.

Kış mevsiminin sembolü elbette kardan adamdır. Kardan bembeyaz bir kardan adam yapıp havuş ve zeytinler ile ona yüz oluştururuz. Oldukça eğlendiren bu aktivite bambaşka bir boyuta döndü. Özel Şeker Portakal Anaokulu ve Gündüz Bakımevi’nin yaratıcı öğrencileri, Serra Öğretmenleri öncülüğünde tuvalet kağıdı rulolarından kardan adam yaptılar. Kardan adamın yüzünü boyayan öğrenciler daha sonra toplarla kardan adamı devirmeye çalıştılar. Çocukları oldukça eğlendiren bu sevimli oyunun detaylarını öğrenmeye hazır mısınız?

Derin : Ben okulumu ve Serra Öğretmenimi çok seviyorum. Okulumuzda çok güzel vakit geçiriyoruz. Birlikte oyunlar oynuyoruz. Arkadaşlarımla vakit geçirmeyi ve oyun oynamayı çok seviyorum. Biz kardan adam devirmece oyununu oynadık ve çok eğlendik. Çok güzel vakit geçirdik. En sevdiğim oyun Kardan Adam Devirmece oldu.

Deniz: Serra Öğretmenimiz bize çok güzel oyunlar oynatıyor. Kardan Adam devirmece oynayarak eğlenceli vakit geçirdik. Kış mevsimi soğuk oluyor ama kar yağdığı zaman ben kardan adam yapmayı ve kar topu oynamayı çok seviyorum.

Rüzgar: Bizim zamanımız çok güzel geçiyor. Serra Öğretmenim ve arkadaşlarımla beraber kardan adam devirmece oynadık. Zamanımız çok eğlenceli geçti.

Berru: Kardan adam devirmece oynamak çok eğlenceli. Biz birlikte çok güzel zaman geçirdik. Öğretmenimizle ve arkadaşlarımla birlikte oyunlar oynadık. Tuvalet kağıdı rulolarından yapılan kardan adamı devirmeye çalıştık. Çok zevkli bir oyun oldu

Ece: Okulumu ve öğretmenlerimi çok seviyorum. Hem eğlenceli oyunlar oynuyoruz hem de yepyeni bilgiler öğreniyoruz.

Necmi Kağan: Ben kış mevsimini çok seviyorum. Kış mevsiminde kar topu oynamak da çok keyifli. Biz çok isteyince Serra Öğretmenimiz bize kardan adam devirmece oyunu oynattı. Çok güzel zaman geçirdik.
İdil: Kışın çok güzel ve eğlenceli. Çünkü kardan adam yapabiiyoruz. Biz okulumuzda gerçek olmayan tuvalet kağıtlarından kardana dam yaptık ve topları sırayla atarak onu devirmeye çalıştık. Ben kazandığım için çok mutlu oldum.

Eylül: Tuvalet kağıtlarından yaptığımız kardan adamı devirmeye çalıştık ben de iki defa kazandım. Çok eğlenceliydi.

Busenaz: Ben okulumuzda oyunlar oynamayı çok seviyorum. Eğlenceli zamanlarımız oluyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu