GündemEğitim

KARESİ HALK EĞİTİM’DE KAYITLAR BAŞLADI

Yaz döneminde verilmesi planlanan kurslar açıklandı. Kurslara kayıtlar başladı. Karesi Halk Eğitim Merkezine yapılacak başvurular sonrasında oluşturulacak gruplara eğitimler verilecek.

Karesi Halk Eğitim Merkezi tarafından açılacak kurslar arasında yabancılara Türkçe kursları ve çocuk bakımı, ev temizliği gibi gündelik hayatta ihtiyaç duyulan konularda eğitimler verilecek. Halk Eğitim Müdürü Mustafa Canseven, Karesi  Gençlik ve Spor Müdürlüğünün de sporla ilgili kurs kayıtlarına başladığını söyledi.

Balıkesir Karesi Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürlüğü Yaz Dönemi Kursları için kayıtların alındığını duyurdu. Verilecek Kurslar arasında ‘Hasta Kabul İşlemleri, Bilgisayar işletmenlik, Aromatik Bitkiler, Ev ve Kurum Temizliği,4-6 yaş Çocuk Eğitimi ve etkinlikleri, Yabancılar için Türkçe Kursu, Postacı Çırağı, İngilizce seviye, Ev yemekleri hazırlama, Gıda ve Su Sektöründe çalışanlara hijyen eğitimi’ kursları verilecek. Geçtiğimiz dönemde özellikle Yabancılar için Türkçe kursları ilgi görmüş ve yabancılara Türkçe konusunda eğitimler verilmişti. Bu eğitimlerin süreceği belirtildi. Balıkesir’de yaz döneminde spora teşvik edilen öğrenciler için Halk Eğitim’de Karesispor Gençlik ve Spor Merkezi için kayıt duyurusu yaptı. Karesi Gençlik ve Spor Merkezide bu kurslarla gruplar oluşturarak öğrencilere spor dalı ile ilgili bilgiler vererek eğitim verecek. Judo, Teakvondo, Boks, Futbol, Basketbol, Voleybol, Masa Tenisi, Eskrim, Badminton seven öğrenciler, kurslara katılarak spor aktivitelerini yapabilecek. Sporla ilgili kurs kayıtları, Karesi Gençlik ve Spor Müdürlüğüne yapılacak. Kamil Akyürek

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu