GündemDünyadan Haberlerİlçe Haberleri

KARESİ’DE EMTİA FUARI

Karesi Belediyesi Şamlı da hayvan ve emtia fuarına hazırlanıyor.100 yıldır değişmeyen gelenek sloganı ile geleneksel Şamlı Panayırı hayvan ve emtia fuarı 25 Haziranda açılacak.

Karesi Belediyesi hayvan ve emtia fuarı düzenleyecek. Fuar 3 gün boyunca açık olacak. Pazartesi günü açılması beklenen fuar 26 ve 27 Haziran günlerinde de dolaşılabilecek. Geçtiğimiz yıllarda Karesi Belediyesi tarafından Şamlıda panayır etkinlikleri düzenlenmiş ve etkinliklere Şamlı halkından katılım sağlanmıştı. Panayır bazı vatandaşlar tarafından eleştirilmiş ancak özellikle genç ve çocuklar tarafından beğeni almıştı. Bu sene Balıkesir’de devlet destekleri ile daha da öne çıkan Balıkesir, özellikle hayvancılıkla ilgili konularda gerek fuar gerekse hayvancılıkla ilgili yan ürünlerle birlikte etkinlik, fuar ve benzeri organizasyonlarla anılıyor. Balıkesir’in Karesi İlçesinde Belediye tarafından 25 Haziran Pazartesi günü Şamlıda düzenlenecek olan fuarda besiciler hayvanlarına fuar alanına taşıyacak. Fuarda son teknolojilerle geliştirilen besicilik faaliyetleri de ele alınacak.

KÜLTÜREL BULUŞMA SAĞLANACAK

Karesi Belediyesi tarafından bu yıl 4’üncüsü düzenlenen Şamlı Panayırı Hayvan ve Emtia Fuarında ilk gün mehteran ve halk oyunları gösterileri ile fuara start verilecek. Sanatçı Hakan Diler, konser sunacak. 26 Haziran Salı günü ise özellikle çocukların günü olacak. Çocuklar, Geleneksel Çocuk Oyunları ile tüm gün boyunca coşacak, oyun oynamanın tadını doyasıya çıkaracak. Saat 17.00’de Atlı Okçuluk Gösterileriyle heyecan yaşatılacak. 2’nci günün akşamı, saat 21.00’de, Ankaralı Ayşe Dinçer bir konser verecek. Panayır süresince kurulu olan stantlarda hediyelik eşyalar ve kültürümüze ait sanat ürünleri sergilenecek.

ULAŞIM ÜCRETSİZ

Panayır boyunca Demirciler Caddesi Köylü Garajı’ndan Şamlı’ya 18.30, 19.30, 20.30 ve 21.30’da otobüs kalkarken dönüş otobüsleri ise 22.00, 23.00, 24.00, 01.00’de kalkacak. Bu bir Merhaba haberidir

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu