GündemDünyadan Haberlerİlçe Haberleri

KARESİ’DE KONSER COŞKUSU

Karesi, TRT sanatçılarının sahne aldığı Alaturka Akşamlar konserine ev sahipliği yaptı. Binlerce vatandaşın ilgiyle takip ettiği Alaturka Akşamlar-Kurtdereli Özel Konseri, Karesi Belediyesi’nin vizyon projelerinden olan Karesi Park’ta gerçekleştirildi.

 

‘’KARESİLİLERE AŞIĞIM’’

 

Balıkesirli Sanatçı İsmail Özkan’ın sunuculuğunu yaptığı programda; Turgay Başyayla ve Jale Parıltı, şarkılarıyla Karesilileri coşturdu. Konsere katılan Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ı da sevgiyle bağrına basan Karesililer, gece boyunca söylenen şarkılara eşlik etti, gönüllerince eğlendi. Programın son bölümünde sahneye çıkan Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, sanatçılara çiçek takdim ederek, “Ben Karesililere aşığım. Onlara unutamayacakları bir akşam yaşatan, yüzlerini güldüren sizlere bu nedenle çok teşekkür ediyorum. Ağzınıza, yüreğinize sağlık” dedi. Başkan Yılmaz ayrıca vatandaşları 10-11-12 Ağustos tarihlerinde yapılacak olan Kurtdereli Güreşleri’ne davet etti.

İlgili Makaleler

 

KATILIM YOĞUN OLDU

 

Programın sunucusu İsmail Özkan ise “Bu sevgi değerli başkanım Yücel Yılmaz’ın eseri. Allah başarılarınızı daim etsin. Kendisi her zaman sanatın ve sanatçının yanında. Balıkesir ondan çok daha güzel hizmetler bekliyor. Ben teşekkürlerin en büyüğünü bizleri sizlerle buluşturduğu için Sayın Başkanım Yücel Yılmaz’a armağan ediyorum. İnsanın gönlü güzel olunca her şey güzel oluyor. Karesi de her şeyin en güzeline layık bir ilçe. İyi ki Karesiliyim, iyi ki bu memleketin evladıyım” dedi. Ünlü Sanatçı Jale Parıltı, “Sizlerle olmak bizler için ayrı bir keyifti. Geldiğim için sizleri tanıdığım için çok mutlu oldum” derken Turgay Başyayla, ise “Mihmandarlığınız, ev sahipliğiniz için özellikle de Karesi’ye yapmış olduğunuz çalışmalar için bu güzel yürekli halk için teşekkür ediyorum” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu