GündemSiyasetTürkiye Gündemi

KILIÇDAROĞLU’NDAN YILDIRIM’A ZİYARET

TBMM Başkanı Binali Yıldırım, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu Meclis’teki makamında ziyaret etti. Yaklaşık 45 dakika süren görüşme sonrası iki isim kısa birer açıklama yaptı.

“GÖRÜŞME İÇİN BİR NEDEN OLMASI GEREKMİYOR”

Binali Yıldırım, “Görüşme için illa bir neden olması gerekmiyor. Sayın Genel Başkan’a nezaket ziyaretinde bulundum. Malum Meclis Başkanı olarak seçildikten sonra bizi ziyaret etmişti. Sonrasında Meclis tatile girdi. Yeni dönemde Meclis çalışmaları hakkında bilgilendirme, istişare fırsatı bulduk. Hem de ziyaretimizi gerçekleştirmiş olduk” dedi.

“NEZAKET ZİYARETİNDE BULUNDU KENDİSİNE YÜREKTEN TEŞEKKÜR EDERİM”

Kemal Kılıçdaroğlu ise “Sayın Başkan nezaket ziyaretinde bulundu kendisine yürekten teşekkür ederim. Aynı zamanda Meclis’teki çalışmalar konusunda da bilgilendirdi teşekkür ediyorum” diye konuştu. Görüşme sonrası soru alınmadı. Görüşme talebinin Binali Yıldırım’dan geldiği öğrenildi. CHP kaynakları bunun iadei ziyaret, bir nezaket ziyareti olduğunu vurguladı. Geçtiğimiz temmuz ayında Binali Yıldırım TBMM Başkanı seçildikten sonra Kılıçdaroğlu bir ziyarette bulunmuştu. Bu ziyarette hem Meclis takvimi işleyişi hem de tutuklu milletvekillerinin durumu ele alınmış aynı zamanda CHP lideri Kılıçdaroğlu Binali Yıldırım’a hayırlı olsun dileğinde bulunmuştu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu