İlçe HaberleriGündemSiyaset

Kılıç’tan Referandum Açıklaması

İlçe ziyaretleri kapsamında son olarak Bandırma’ya ziyaret gerçekleştiren Balya Belediye Başkanı Osman Kılıç, gündeme ve referanduma dair önemli açıklamalarda bulundu.

 

Milliyetçi Hareket Partisi Bandırma İlçe Teşkilatı’na ziyarette bulunan Balya Belediye Başkanı Osman Kılıç, gündeme ve referanduma dair açıklamalarda bulundu. Daha sonra partililer ve gençlerle bir araya gelen Başkan Kılıç, daha sonra Bandırma esnafına ziyarette bulundu.

 

Kılıç, ‘Türk Milleti’nin Bakasını Düşünmek Zorundayız’

Referandum çalışmalarıyla ilgili konuşan Balya Belediye Başkanı Osman Kılıç, ‘Çevre ilçeleri ziyaretler çerçevesinde bugün Bandırma ilçemize geldik. Gönen ve Manyas ilçelerinin ardından Bandırma’da Yurttaş Başkanla bir araya gelerek, referandumda nasıl bir politika izleyeceğimiz konusunda bilgi paylaşımında bulunduk. Genel Merkezimizin ve Genel Başkanımızın direktifleri doğrultusunda neden evet diyeceğimizi halkımıza ve tabanımıza anlatacağız. Türk milliyetçiliği adına yanlış adımlar atmayız. Geçmişte bu hükümetin yaptığı yanlışları kuşkusuz unutmadık. Derdimiz Recep Erdoğan ya da Cumhurbaşkanlığı derdi değildir. Biz Türk milletinin bekasını düşünmek zorundayız. Zaten ortada fiili bir durum söz konusu idi. anayasa değişikliği ile fiili durumu yasal hale getirmiş olacağız. Böylece hesap verebilir bir Cumhurbaşkanı olacak’ ifadelerini kullandı.

 

Yurttaş ‘Birlikte Hareket Etme Kararı Aldık’

Balya Belediye Başkanı Osman Kılıç’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Milliyetçi Hareket Partisi Bandırma İlçe Başkanı Yurttaş Bakkal, ‘Ziyaretinden dolayı Belediye Başkanıma teşekkür ediyorum. Ülkücü Camia olarak referandum sürecinde yapacaklarımız konusunda bilgi alışverişinde bulunduk. Hep beraber hareket etme kararı aldık. Başkanın Balya’da yaptığı başarılı hizmetleri de buradan takip ediyoruz’ ifadelerini kullandı.

 

Serap Tetik Acar

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu