GündemSiyasetTürkiye Gündemi

Kim kazanacaksa o aday

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanı adayı olarak gösterdikleri Muharrem İnce için sürpriz bir açıklama yaparak yerel seçimlerde de “kimin kazanma ihtimali varsa onu aday göstereceğiz” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “24 Haziran gecesi iyi bir sınav vermediklerini” açıklayarak kızgın olan seçmenlerin haklı olduğunu ifade etti. CHP lideri Kılıçdaroğlu, “Muharrem İnce’nin CHP’nin İBB Başkanlığına aday gösterilme ihtimali var mı?” sorusuna ise “Kimin kazanma ihtimali varsa onu aday göstereceğiz doğal olarak. Olması gereken de budur” açıklamasında bulundu.Gazete Duvar’dan Özlem Akarsu Çelik’e gündem ile ilgili açıklamalarda bulunan Kemal Kılıçdaroğlu, “Biz 24 Haziran gecesinde iyi bir sınav vermedik, bunu açıklıkla kabul etmek lazım. Eğer bir kusur ve kabahat varsa o kusur ve kabahat bizim” dedi. Kılıçdaroğlu, küskün seçmenlerle ilgili olarak “Seçmen kırgınsa mutlaka haklı tarafı vardır” yorumunu yaptı.

“KİMİN KAZANMA İHTİMALİ VARSA ONU ADAY GÖSTERECEĞİZ”

İnce, daha önce katıldığı bir TV programında yaptığı “İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday olabilirim” açıklaması ile ilgili Kılıçdaroğlu “Muharrem İnce’nin CHP tarafından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığına adayı gösterilme ihtimali var mı?” sorusuna şöyle cevap verdi:

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu