GündemDünyadan Haberlerİlçe Haberleri

Kırsalın Karesi: ‘Akşam vakti’

Karesi Belediyesi’nin düzenlediği 4. Ulusal Fotoğraf Yarışması usta fotoğraf sanatçılarının değerlendirmesi sonucunda belirlendi.

KIRSAL MAHALLELERİ KONU OLDU

Karesi Belediyesi’nin düzenlediği 4. Ulusal Fotoğraf Yarışması “Balıkesir’in En Güzel Karesi – Kırsalın Karesi” temalı fotoğraf yarışması usta fotoğraf sanatçılarının değerlendirmesi sonucunda belirlendi. Yarışmada Salih Kuş ‘Akşam Vakti’ başlıklı fotoğrafıyla birinci oldu. 2014 yılında kurulan ve adını, ülkemiz tarihinde önemli roller oynamış olan Karesi Beyliği’nden alan Karesi İlçesi’nin fotoğraf yoluyla tanıtımına katkı sağlamak ve böylece onun ekonomik, sosyal ve kültürel kalkınmasına yeni bir ivme kazandırmak amacıyla düzenlenen fotoğraf yarışması; “Kırsalın Karesi” konu başlığıyla bugüne kadar çok gün yüzüne çıkmamış ancak önemli değerlere sahip olan Karesi İlçesi’nin kırsal mahallelerini konu aldı.

24 Eylül’de başvuru süresi sona eren Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu onaylı yarışmada, çekilen 623 fotoğrafı jüri üyeleri; Karesi Belediye Başkan Yardımcısı aynı zamanda fotoğraf sanatçısı Yusuf Hocaoğlu, usta Fotoğraf Sanatçıları,Prof.Dr. Mehmet Koştumoğlu, Prof.Dr.Özer Kanburoğlu, İzzet Keribar, BASAF Başkanı Bahar Özmen ve BASAF Üyesi İ.Erhan Alan değerlendirdi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu