Çocukça

‘KİTAP OKUMAYI SEVİYORUM’

Kitap okumayı çok sevdiğini söyleyen Kadriye Kemal Gürel İlkokulu öğrencileri, en sevdikleri kitapları anlattılar.

Kitapların içinden uçsuz bucaksız serüvenlere atılan birbirinden güzel çocuklar, kitap okuma maceralarını paylaştılar. Miniklerin arkadaşlarına bir de tavsiyeleri var.

Ecrin Nur Yıldırım: Kitap okumayı çok seviyorum. Kitap okumak bizlere pek çok yararlı özellik sağlar. Okumamızı hızlandırır. Hayal gücümüzü geliştirir. Kitaplar bizlerin en iyi dostlarıdır. Ben en çok Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler kitabını seviyorum.

Yusuf Eymen Gezer:Ben kitap okumayı çok seviyorum. Kitap okuyarak bambaşka maceralara yelken açarız.  Birbirinden güzel öykülerle büyürüz. Okuma yazma öğrendiğim günden beri kitap okumayı çok sevdim.  Ben neredeyse tüm kitapları çok seviyorum. Hiç sevmediğim kitap yok.

Beyza Güney: Benim en sevdiğim kitap ‘İyi Ki Varsın’. Kitap okumayı çok seviyorum. Öğretmenimizin kontrolünde ve öncülüğünde pek çok kitabı okuyorum. Ben kitap okumayı çok sevenlerdenim. Tüm arkadaşlarıma da kitap okumalarını tavsiye ederim.

Duru Korur: Ben kitap okumayı çok seviyorum. ‘Küçük Kardeşim’ kitabını okurken çok keyif aldım. Çok eğlenceli ve güzel bir kitaptı. Tüm arkadaşlarıma da bizim gibi bol bol kitap okumalarını tavsiye ederim. Kitap okumak birbirinden faydalı pek çok yarar sağlar. Daha güzel konuşmamızı ve yazmamızı sağlar. Bunun yanı sıra olaylara bakış açımızı geliştirir. Hayal gücümüzü geliştirir. Ben herkese bol bol kitap okumalarını tavsiye ederim.

Ayşe Emine Gündoğan: Ben kitap okumayı çok seviyorum. Kitap okudukça birbirinden güzel maceralara atılıyoruz. Farklı öyküler öğreniyoruz. Ben boş vakitlerimde kitap okuyorum. Arkadaşlarımla birlikte okuduğumuz kitapları değiştirerek okuyoruz.

Egemen Akgün: Kitap okumayı çok seviyorum. Kitapların içerisinde birbirinden güzel hikayeler yer alıyor. Benim en sevdiğim kitap ‘Kayıp Kedi Mırmır’. Arkadaşlarımızla birlikte kitap okuma köşemizde kitaplarımızı alıp okuyoruz. Sonra kitaplar hakkında konuşuyoruz. Bu oldukça güzel. Birbirinden güzel kitapları okuyup, farklı maceralara yelken açıyoruz. Ben herkesin bol bol kitap okumasını tavsiye ederim. Kitap okudukça büyürüz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu