GündemÇocukçaEğitim

‘KİTAP OKUMAYI SEVİYORUM’

Sevgili Çocuklar bugün sizleri Yunus Emre Ortaokulu’na götürüyoruz. Dinkçiler Mahallesi’nde tepede güzel mi güzel bir okulumuz var. Okul Müdürü Ercan Kunter, tüm öğrencilerini çok seviyor. ‘Güvenli, sağlıklı ve başarılı okul’ sloganının hakim olduğu okulda öğrenciler kitap okuma alışkanlıklarını ‘’ÇOCUKÇA’’ sayfamızda anlattılar.

Kamil Tekin : Ben 8-A sınıfına gidiyorum. Kitap okumayı çok seviyorum. Uçan Sınıf kitabını okudum ve çok sevdim. Genellikle roman tarzında ilgimi çeken kitapları okuyorum. Tüm arkadaşlarıma bol bol kitap okumalarını tavsiye ederim. Çünkü kitap okudukça kendimizi geliştiririz. Hiç bilmediğimiz yerlere gider ve yeni şeyler öğreniriz. O nedenle kitap okumak bence çok güzel.

Dilek Erkut: Ben 7-B sınıfına gidiyorum. Kitap okumayı ise çok seviyorum. Çünkü kitap okudukça kişisel gelişimimiz de artar. Ben Labirent kitabını okudum ve çok sevdim. Herkesin kitap okumalarını çok isterim. Bilim kurgu kitaplarını okumak çok eğlenceli. O kitapları ayrıca çok seviyorum. Herkes bol bol kitap okumalı.

Yasin Emir Aslan: Yunus Emre Ortaokulu 7-A sınıfı öğrencisiyim. Kitap okumak benim için çok önemli. Ben Harry Potter serisini okudum ve çok sevdim. Fantastik, Bilim kurgu kitaplarını çok seviyorum. Herkese de bol bol kitap okumalarını öneririm.

Nazlı Sarp: Ben 6-A sınıfı öğrencisiyim. Kitap okumak benim için çok önemli. Kitap okudukça kendimi geliştiriyorum. Kitap okuyarak kendimizi geliştiririz. Bilmediğimiz pek çok şeyi öğreniriz. Ben Patlak Zeka diye bir kitap okudum ve çok sevdim. Yine öyle kitaplar okumayı da çok seviyorum.

Hikmet Han: 5-B sınıfında okuyorum. Kitap okumak insana pek çok fayda kazandırır. Her anlamda kendini geliştirmesini sağlar. Doğru düşünmeyi ve konuşmayı öğretir. Ben Merhaba İstanbul kitabını okumuştum ve çok etkilenmiştim.

Nehir Çalgın: Ben 5-A sınıfı öğrencisiyim. Kitap okumak çok güzel. Hacivat ve Karagöz kitabını okumuş ve çok sevmiştim. Bence kitap okuyarak kendimizi geliştirebiliriz. Herkes bol bol kitap okumalı.

Ezgi Günaydın: Ben Yunus Emre Ortaokulu 8-A sınıfında okuyorum. Kitap okumayı ise çok seviyorum. Mesela ben Kahve Kokulu Hikayeler kitabını okumuştum ve çok sevmiştim.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu