GündemÇocukçaEğitim

KİTAP SAYFALARINDA EĞLENCELİ YOLCULUK

Hangi çocuk sevmez ki birbirinden güzel masalları, sihirli fasulyeleri, Pamuk Prensesi… Bu masalları çok sevdiklerini söyleyen öğrenciler, kitap sevgilerini ve düşüncelerini ‘ÇOCUKÇA’ sayfamızda paylaştılar.

Eymen Şen: Ben kitap okumayı çok seviyorum. Kitaplar bizim en iyi dostlarımızdır. Çünkü onlardan çok fazla şey öğreniriz. Ben masal kitaplarını okumayı çok seviyorum. Birbirinden eğlenceli serüvenler oluyor Herkese bol bol kitap okumasını öneririm. Kitap okudukça hayal dünyamız gelişir. Öğretmenimiz bize kitap okumanın çok önemli olduğunu anlatıyor. Bence de kitap okumak çok faydalı.

Burak Yıldız: Kitap okumayı çok seviyorum. Kitapların içerisinde çok güzel dünyalar var. Maceradan maceraya koşuyoruz. Ben kitap okumayı çok seviyorum. Kitap okudukça hem mutlu oluyorum hem de hayal dünyam gelişiyor. Bence çocuklar çok kitap okumalı. Çünkü yeni yeni bilgiler öğrenebiliriz.

Ahmet Yusuf Ekiz: Kitaplar, çocukların en iyi dostudur. Kitap okumak bence de çok güzel. Annem bana resimli masal kitaplarını okuyor ve ben çok mutlu oluyorum.  Öğretmenimizin bize kitap okumasından çok mutlu oluyorum. Sanki film izliyormuşuz gibi bir sürü farklı macera yaşıyoruz.

Yağız Efe Cankurt: Kitap okumak çok güzel. Ne kadar çok kitap okursak o kadar başarılı oluruz. Çünkü bilmediğimiz bir sürü bilgiyi öğreniriz. Kitap okumanın çok yararlı olduğunu düşünüyorum. Tüm arkadaşlarıma da bol bol kitap okumalarını öneririm,

Kamil Gökçen: Bence kitap okumak çok güzel. Kitap okuyarak hem kendimizi geliştiririz hem de hiç bilmediğimiz pek çok bilgiye sahip oluruz. Bize öğretmenimiz kitap okuduğunda çok mutlu oluyoruz çünkü yeni yeni şeyler öğreniyoruz.

Kenan Baysal: Ben kitapları çok seviyorum. Daha çok masal kitaplarını okumayı seviyorum. Kitaplar bizim en iyi dostlarımız. Kitap okursak okuma ve yazmamız da gelişir. Hem de hayal gücümüz gelişir. Daha bilgili çocuklar oluruz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu