GündemDünyadan HaberlerEğitim

‘‘KİTAPLAR EBEDİ DOSTLARDIR’’

Vali Ersin Yazıcı, BENGİ (Balıkesir Eğitimde Niteliği Geliştirme ve İzleme) Projesi kapsamında Karesi İnebey Anadolu Lisesini ziyaret etti.

Ziyarette ilk olarak Vali Ersin Yazıcı, İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Yıldız öğrencilerle birlikte kitap okuma saatine katıldılar.

‘‘İLERİDE NE OLMAK İSTİYORSANIZ ONUN İÇİN ÇOK ÇALIŞIN’’

Hedeflere ulaşmada okumaya ve çok çalışmaya vurgu yapan Vali Yazıcı, “Hayatı anlamada kavramada başarılı olmak istiyorsak daha iyi anlayışa sahip olmak istiyorsak kitaplar bizim için önemli bir araç. Bu konuyu değerlendirmemiz lazım. Sizlere tavsiyem çok kitap okuyun kendinizi geliştirin. İnşallah başarılı olursunuz hedefinize ulaşırsınız. Hedef belirlemek sizlerin çalışmalarınızda neyi yapacağınızı, niçin yapacağınızı belirler. Belirlenmiş bir hedef aynı zamanda çalışmalarımızda yoğunlaşmayı sağlar. Sizler de inanıyorum ki bu noktada kendinize yakışan en büyük hedefleri koydunuz ve o uğurda gerekli çabayı sarf ediyorsunuzdur. İleride ne olmak istiyorsanız onun için çok çalışın.” dedi.Toplantıda ilk olarak söz alarak BENGİ Projesi hakkında açıklamalarda bulunan İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Yıldız “BENGİ bizim bir sevdamız. Sendika, siyasi görüş ayrımı yapmadan tek kaygımız öğrencilerimiz” ifadelerini kullandığı konuşmasında projenin içeriğini anlattı. Projenin dört ayaktan oluştuğunu kaydeden Yıldız, bunları şöyle sıraladı: Akademik Başarı, Değerler Eğitimi, Sosyal-Kültürel-Sportif Faaliyetler ve Okul-Toplum-Aile İşbirliği.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu