GündemÇocukçaEğitim

KİTAPLARLA EĞLENCELİ BİR YOLCULUK

Sevgili çocuklar bugün ‘’ÇOCUKÇA’’ sayfamızda Altıeylül Ortaokulu 5-E sınıfı öğrencileri sizlere kitap okumayı ne kadar sevdiklerini anlattılar. En sevdikleri kitapları da sizlere tavsiye ettiler. Var mısınız bu güzel sohbete eşlik etmeye?

Kitaplar bizim en iyi arkadaşlarımız, ne zaman kitap okusak bambaşka dünyalara yolculuğa çıkarız. Hiç bilmediğimiz zamanlara geçeriz. En güzel ufuklara doğru yol alırız. Kitap okumanın yararlarını bilen Altıeylül Ortaokulu 5\E sınıfı öğrencileri, en sevdikleri kitapları anlattılar. ‘Saftirik’ten ‘Kahve Kokulu Hikayeler’e kadar pek çok güzel kitabı ‘ÇOCUKÇA’ sayfamızda sizlerle buluşturuyoruz.

Muhammed Kocaman: Ben Altıeylül Ortaokulu 5\E sınıfı’nda okuyorum. Ben okumayı öğrendiğim günden beri kitap okumayı çok seviyorum. Kitap okumak çok güzel. Çünkü ne kadar çok kitap okursak okumamız ve yazmamız da o kadar gelişir. Bilmediğimiz kelimeleri hiç görmediğimiz yerleri kitaplardan öğreniriz. Mesela ben ‘Muz Kokulu Masallar’ kitabını okudum ve çok beğendim. Herkese bu kitabı okumalarını öneririm.

Raşit Aygün: Kitap okumak çok zevkli. Ben yaz tatilimi kitap okuyarak geçirdim. Çok mutluydum çünkü kitap okudukça hayaller kuruyordum. Kendimi geliştirdiğimi düşünüyordum. Kitap okumaya başladığım günden beri okumam çok gelişti daha hızlı yazı yazmaya daha güzel cümleler kurmaya başladım. Mesela benim okuduğum, çok sevdiğim ve hiç unutamadığım kitap ‘Kurt Adam Tuzağı’ oldu. Ben macera kitapları okumayı çok seviyorum. Kitaplar sürükleyici olmalı.

Ceren Yılmaz: Kitap okumayı çok seviyorum. Çünkü kitap okudukça kendimizi geliştiririz. Hayata bakışımız değişir. O yüzden ben kütüphanede zaman geçirmeyi, kitap almayı çok seviyorum. Ben ‘Saftirik’ kitap serisini okudum ve çok sevdim. Tüm arkadaşlarıma da kitap okumalarını tavsiye ederim.

Ceylin Cenkçi: Kitap okumak çok güzel. Biz ne kadar çok kitap okursak kendimizi o kadar geliştiririz. Daha çok hayaller kurarız ve hedeflerimiz olur. Ben yaz tatilinde bol bol kitap okuma fırsatı buldum. Okul açıldığında çok kitap okuyamıyorum ama tatilde bol bol kitap okuyabiliyorum. Benim en unutamadığım kitap ‘Kahve Kokulu Hikayeler’ oldu.

Eylül Açar: Kitap okumak çok güzel çünkü ne kadar çok kitap okursak okumamızı da o kadar geliştirebiliriz. Bence her kitap insana bir şeyler katar. Bilmediği pek çok şeyi öğretir. O nedenle kitap okumak çok ama çok önemlidir. Ben tüm arkadaşlarımın bol bol kitap okumalarını isterim. Arkadaşlarımla kitaplar hakkında fikir alışverişinde bulunmak isterim. Benim okuduğum ve çok sevdiğim kitabın ismi ‘’Çatlak Bir Rüya’ kitabıydı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu