GündemEkonomi

KOBİLERE NEFES KREDİSİ

Balıkesir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Kula, Hazine ve Maliye Bakanlığı, Ticaret Bakanlığı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve ilgili bankaların katkılarıyla başlayacak olan KOBİ DESTEK KREDİSİ (Nefes Kredisi) hakkında açıklamalarda bulundu.

31 Ağustos 2018 tarihinde İstanbul’da, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve anlaşmalı bankaların genel müdürlerinin katılımıyla lansmanı yapılan ve başta TOBB olmak üzere Odalar, Borsalar ve Ziraat Bankası, Ziraat Katılım Bankası, Vakıfbank, Vakıf Katılım Bankası, Halkbankası, İş Bankası, Garanti Bankası, Yapı Kredi Bankası’nın kaynaklarıyla başlatılan “KOBİ Destek Kredisi”nin içinde bulunduğumuz ekonomik koşullarda KOBİ’lerimize büyük avantaj sağlayacağını belirtti.

6 AY ANAPARA ÖDEMESİZ KREDİ

Başkan Kula: “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin öncülüğünde, tüm Odalar, Borsalar ve Ziraat Bankası, Ziraat Katılım Bankası, Vakıfbank, Vakıf Katılım Bankası, Halkbankası, İş Bankası, Garanti Bankası ve Yapı Kredi Bankası’nın kaynaklarıyla ile başlatılan KOBİ Destek Kredisinde, İlk 6 ayı anapara ödemesiz, 12 ay eşit taksit ödemeli toplam 18 ay vadeli olmak üzere, firma başına azami 200 Bin TL kredi kullandırılacaktır. Oda ve Borsa üyelerimiz proje kapsamında kullanacakları krediye aylık %1,85 faiz ödeyeceklerdir. Kredi kullanım süreci ile ilgili en kısa zamanda üyelerimiz ve üreticilerimiz konu hakkında bilgi vereceğiz. Balıkesir Ticaret Borsası olarak daha önce de söylediğimiz gibi ülkemizin ve milletimizin her zaman yanındayız. KOBİ Destek Kredisi’nin Oda ve Borsalarımıza üye KOBİ’lerimize hayırlı olmasını dilerim.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu