Gündemİlçe Haberleri

“KOMŞULUK PAYLAŞINCA GÜZEL”

Kaybolmaya yüz tutan komşuluk kültürünü yaşatmak ve paylaşmaya teşvik etmek amacıyla Kayabey Mahallesi’nde kapıları tek tek çalarak, vatandaşlara çorba ve pide ikramı yaptı.

KAPILAR TEK TEK ÇALINDI

Kaybolmaya yüz tutan komşuluk kültürünü yaşatmak ve paylaşmaya teşvik etmek amacıyla “Komşuluk Paylaşınca Güzel” projesini hayata geçiren Karesi Kent Konseyi Sosyal Yardımlaşma Çalışma Grubu, Kayabey Mahallesi’nde kapıları tek tek çalarak, vatandaşlara çorba ve pide ikramı yaptı. Karesi belediyesinden edinilen bilgiye göre Çorba ikramının yapıldığı programa katılan Karesi Kent Konseyi Başkanı Mürsel Sabancı, komşuluk kültürünün gelecek nesillere aktarılması konusunda çalışmalar yaptıklarını ifade etti.

KOMŞULUK KÜLTÜRÜ BENİMSENMELİ

Mürsel Sabancı, “Umuyorum ki bu projemiz ve bundan sonra yapacağımız projeler kentimizdeki komşuluk kültürünü daha güçlendirir, kuvvetli hale getirir. Hemşehrilerimizin medeniyetimizin vazgeçilmez bir parçası olan dayanışma ruhunu kuvvetlendiren komşuluk kültürünü daha fazla benimsemeleri ve sahip çıkmaları noktasında çalışmalarımızı yoğunlaştıracağız. Karesi Belediye Başkanımız Yücel Yılmaz’a da projemize destek verdiği için teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu