Gündemİlçe Haberleri

KORKUYLA GELEN MUTLULUK

Sındırgı’nın Yaylabayır Mahallesi’nde 5 yaşındaki Mehmet Ali Yıldız dün sabah saatlerinde ailesi ile birlikte çalıştığı arazinin yakınlarında kayboldu.

Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş’ın da dahil olduğu arama seferberliğinin ardından küçük Mehmet Ali, bulunarak derin bir nefes aldırdı.

Sındırgı Belediyesi, Yaylabayır Mahallesi’nde yaşayan 5 yaşındaki Mehmet Ali Yıldız çocuğun kayıp olduğunu duyurdu. Dün sabah saatlerinden itibaren haber alınamayan çocuğun en son Yaylabayır-Harmanova arasında tarlada top oynarken kaybolan 5 yaşındaki Mehmet Ali’yi arama çalışmalarına Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, AKUT, polis, jandarma ve vatandaşlar katıldı. 500 kişilik bir ekibin aradığı Mehmet Ali Yıldız, detaylı aramaların sonunda bulundu.

YAVAŞ ‘’ÇOK ŞÜKÜR YAVRUMUZU BULDUK’’

Küçük Mehmet Ali’nin kaybolduğu saatlerden itibaren arama çalışmalarına katılan Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, ‘’Küçük Mehmet Ali, Yaylabayır Mahallemizde top oynarken kayboldu. Yavrumuzu bütün mahalleliyle seferber olup arama çalışmalarında bulunduk. Yüzlerce vatandaşımız, AKUT, Jandarma, Orman, İtfaiye ve belediye ekiplerimizle büyük bir çalışma başlattık. Ve çok şükür yavrumuza gün bitmeden ulaştık. Ailesi de derin bir nefes aldı. Teşekkürler devletim, teşekkürler milletim’’ ifadelerini kullandı.

‘’HERKES SEFERBER OLDU’’

Yaylabayır Mahallesi’nden 4 kilometre uzakta çocuğun bulunduğunu söyleyen Yaylabayır Mahallesi Muhtarı Halit Erdoğan, ‘’5 yaşındaki evladımız Mehmet Ali sabah saatlerinde kayboldu. Biz hemen camiden anonslar yaptırdık. Ondan sonra herkes seferber oldu. 500 kişilik ekip ile birlikte çalışmalar yaptık. AKUT, Belediye personelleri, yetkililer, vatandaşlarımız, polis, jandarma herkes seferber oldu. Sındırgı Belediye Başkanımız Ekrem Yavaş bizimle birlikte arama ve kurtarma çalışmalarına katıldı. Çok şükür çocuğumuza kavuştuk’’ dedi. Fatma Kara

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu