GündemDünyadan Haberler

KÜLTÜR IŞIĞI ALTINDA YEŞİL VE MAVİ BULUŞMASI

Vali Ersin Yazıcı, her yıl 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan Turizm Haftası nedeniyle bir kutlama bir mesajı yayımladı. Vali Ersin Yazıcı, mesajında Balıkesir’i görmeyen herkesi, doğanın, tarihin ve kültürün ışıklarını Balıkesir’de yeniden keşfetmeye davet etti.

SÜRDÜRÜLEBİLİR BİR TURİZM

Vali Yazıcı, “Hepimiz birbirimize destek olursak başarı kalıcı olabilir. Yapabileceklerimizi ortaya koyup samimi olarak bir şeyler yapmalıyız. Sürdürülebilir bir turizmi düşünmeliyiz. Bölgeye gelen turist sayısı artarak devam ediyorsa bununla birlikte işletmelerin kendini geliştirme ihtiyacı doğacak. İlimizin sahip olduğu potansiyeli vizyoner bir bakış açısıyla değerlendirmek, Balıkesir marka kentini meydana getirme konusunda büyük öneme sahiptir. Balıkesir’in bu avantajlı yönlerini ve turizmdeki gelirini daha da arttırmak için hep birlikte ve ortak hareket etmemiz gerekmektedir. Bu noktada ilimizin turizmde hak ettiği seviyeye gelebilmesi için kamu kurumlarımıza, esnafımıza ve tüm halkımıza görevler düşmektedir.” dedi.

BALIKESİR SİZİ BEKLİYOR

Vali Yazıcı, mesajının devamında , “Bacasız Sanayi olarak tanımlanan ve her yıl 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan ‘Turizm Haftası’ dolayısıyla İlimizde bulunan bütün turizm değerlerinin ön plana çıkarılacağı bir yıl olmasını diler, sevgi ve saygılarımı sunarım. Balıkesir’i görmeyen herkesi, doğanın, tarihin ve kültürün ışıklarını Balıkesir’de yeniden keşfetmeye davet ediyorum. Ayrıca, 2018 turizm sezonunun ülkemize, milletimize ve turizm sektöründe yer alan otel, acente ve tüm işletmelere bereketli olmasını dilerim.” Dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu