GündemDünyadan Haberlerİlçe Haberleri

MAHALLELERE SOSYAL TESİS

Altıeylül Belediyesi tarafından kırsal mahallelere Sosyal Tesisler yapılıyor. Şehir merkezinde bulunan imkânların kırsalda da olması için çalışmalar sürüyor.

Altıeylül Belediyesi Fen İşleri tarafından Köylüköy, Küçük Bostancı ve Karamanköy mahallelerinde yapımı başlayan Sosyal Tesis inşaatlarında sona gelindi. Çalışmaları yerinde inceleyen ve Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Belediye Başkanı Hasan Avcı kırsal mahallelerdeki vatandaşlarımıza merkez mahallelerin rahatlığını yaşayacaklarını söyledi. Belediyeden edinilen bilgiye göre Başkan Avcı sözlerine şu şekilde devam etti; “ Altıeylül 81 kırsal mahalleden oluşuyor. Yerleşim yerleriyle 100’ü aşkın kırsal bölgeye sahip bir ilçe. Kurucu Belediye Başkanımız Zekai Kafaoğlu döneminde, merkezde ne varsa kırsalda da olacak ilkesiyle yola çıktık.

Altıeylül Belediyesi olarak öncelikle kırsaldaki vatandaşlarımıza daha güzel hayat standardına kavuşturmak için büyük bir gayretle çalışıyoruz. Bugün Köylüköy sosyal tesisimizdeyiz. Birkaç kırsal mahallemizde daha önce yapmış olduğumuz sosyal tesisi haricinde şu an üç ayrı kırsal mahallemizde sosyal tesis çalışmalarımız devam ediyor. Bu sene en az beş mahallemizde mevcut okulları devr aldık. Sayın Valimize ve Kaymakam beye bu konudaki katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah kademe kademe 81 kırsal mahallemizde mahalle konağı ve sosyal tesis olarak hepsini yapmayı düşünüyoruz.

Kırsal mahallelerimizdeki vatandaşlarımızı şehir merkezi olanaklarından faydalanabilecek noktaya getirmek istiyoruz. Vatandaşlarımızın mutluluğu bizim mutluluğumuz. Vatandaşlarımızın mutluluğu için gecemizi gündüzümüze katarak çalışmaya devam ediyoruz. Zekai başkanımızın açtığı yoldan devam ederek, vatandaşlarımızın memnuniyeti için gayret ediyoruz.”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu