Gündemİlçe HaberleriÖzel Haberler

Makamı Kahveye Taşıdı

Sındırgı ilçesinde ilçenin geleceğini planlamada halkın görüşlerini ön planda tutan Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş belediyeyi kahveye taşıdı.

Her fırsatta esnaf ve vatandaşlar ile çay sohbetinde buluşan ve hizmetler hakkında istişarede bulunan başkan Yavaş bu kez de vatandaşlarla çay sohbetinde buluştu. İlgili birim müdürlerini de yanına alan başkan Yavaş ilçenin ana arterlerini oluşturan Akhisar ve Balıkesir caddesinde yürütülen çalışmalar ve yapılacak düzenlemelere ait projeleri vatandaşlar ile birlikte inceledi. Hem vatandaşlara proje hakkında bilgi verdi, hem de onların görüşlerini aldı. Başkan Yavaş proje aşamasında cadde üzerinde bulunan esnafı da ziyaret ederek onların da görüşlerine başvuruyor.

İlçenin vizyon projelerinden biri olan Cumhuriyet Meydanı düzenleme ve Belediye Hizmet Binası yapım çalışmaları öncesinde ve sonrasında da esnaf ve vatandaşların görüşleri alınmıştı.

Sındırgı’nın geleceğini vatandaşlar ile birlikte planladıklarını belirten ve ilçenin geleceğini şekillendirecek sayısız projeye imza atan Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş “ İlçemizi nasıl güzelleştirebiliriz, geleceğe nasıl bir miras bırakabiliriz. Tek derdimiz o. Büyükşehir Belediyemiz ile koordineli bir şekilde çalışmalarımızı en üst düzeyde yürüttüğümüz gibi, esnaf ve vatandaşlarımızın görüşlerini, isteklerini göz ardı etmiyoruz. Daima bir istişare içerisindeyiz. Belediye makamını bugünde Kocakonak mahallemizde bir kahveye taşıdık. Hem vatandaşımız ile çay sohbet hem iş yaptık. Akhisar caddesi ve Balıkesir caddesinin yapımı ile ilgili proje çalışmasını yapmak için fen işleri,imar işleri ve Baski ile birlikte kahvehanede Toplantı gerçekleştirdik. Bu sayede vatandaşlarımızı hem bilgilendirdik, hem de onların görüşlerini aldık. Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte gerçekleştireceğimiz projenin çalışmalarına önümüzdeki günlerde Anadolu İmam Hatip Lisesi yanından başlanacak. Kocakonak ve devlet su işleri bitimine kadar olan noktada yapılan çalışmayı yılbaşına kadar bitirmeyi planlıyoruz.” Dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu