GündemSiyaset

MİLLİ İRADE KÜRSÜSÜNDEN “O GECE”

Balıkesir Ak Parti İl Başkanlığı 15 Temmuz 2016 Demokrasi ve Milli  Dayanışma günü nedeni ile 15 Temmuz’u hatırlama ve hatırlatma çalışması yaptı.

 

Ali Hikmet Paşa Meydanında Milli İrade Kürsüsü adında bir program düzenleyen AK Parti İl Başkanı Hasan Demiraslan,“Tarihimizin en karanlık hadiselerinden biri olan 15 Temmuz Darbe kalkışması ve işgal girişimi, milletimizin verdiği destansı mücadele neticesinde parlak bir zafere ve aydınlığa dönüşmüştür. Vatandaşlarımızın 15 Temmuz darbe kalkışmasıyla ilgili duygu ve düşüncelerini anlatabilmeleri için Cuma namazı çıkışında Milli İrade kürsüsünde o gecenin anlatılmasını istedik. Duyguların düşüncelerin dile getirilmesi ve unutulmaması adına gerçekleştirdiğimiz bir program oldu.” dedi.

Balıkesir’de Ali Hikmet Paşa Meydanında Milli İrade Kürsüsünde yapılacak konuşmalar kaydedilerek Cumhurbaşkanlığına ulaştırılacak Yarın ise;”15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demopkrasi ve Milli Birlik Günü” etkinlikleri kapsamında  Orman Bölge Müdürlüğü arkasında bulunan Milli İrade Duvarına ise günün anlamına uygun resimler çizimleri gerçekleşecek. Fatma Kara

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu