GündemTürkiye Gündemi

MİMARLARDA SEÇİM HEYECANI

TMMOB Mimarlar Odası Balıkesir Şubesi 14. Olağan Genel Kurulu yapıldı. M. Ali Özerk ve Suat Baskın’ın listesinin yarıştığı seçimleri M. Ali Özerk tekrar kazanarak güven tazeledi. Yönetime Ali Özerk’in listesinden 6 kişi girerken, Suat Baskın da listeyi delerek yönetime girmeyi başardı.

 

ÖZERK: “BASKILARA RAĞMEN DİK DURDUK”

TMMOB Mimarlar Odası Balıkesir Şubesi hizmet binasındaki genel kurulunda söz alan M. Suat Baskın mevcut yönetimi eleştirdi. Mimarların hak ve hukuklarını her platformda savunduklarını dile getiren Şube Başkanı Ali Özerk, “Bütün bu baskıya rağmen meslek odamız toplum hizmetinde mimarlık söylemi ile dik duruşunu devam ettirmiş, yeri geldiğinde eleştirerek yeri geldiğinde de beğenisini gerek basın gerekse sosyal medyada hiç çekinmeden, korkmadan objektif çözümlü olarak dile getirmiştir” dedi.
Başarılı çalışmalara imza attıklarını kaydeden Özerk, dünyada sadece Bandırma ilçesinde yapılacağını belirttiği Ulusal Mimarlık Temalı Park Projesine de Balıkesir şubesi olarak imza attıklarını söyledi.
Başkan Adayı M. Suat Baskın ise, “Ülkemizin geneli gibi Balıkesir ve Balıkesirli mimarlar için de özellikle 2017 zor bir yıl olmuştur. Ne yazık ki şubemizin yöneticileri bu zorlu süreçte hiç de iyi bir sınav verememişlerdir. Odaların yükünü çeken serbest çalışan mimarların özellikle 15 Temmuz’dan bu tarafa işsiz kalmalarına nerede ise göz yummuşlardır. Biz gelişim için değişim ekibi olarak şeffaf ve başarılı bir oda yönetimine talibiz” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu